Araklı’da vatandaşın kum şantiyesi isyanı!

Trabzon’un Araklı ilçesinin merkezinde bulunan kum şantiyesi vatandaşın tepkisini çekiyor.

Araklı’da vatandaşın kum şantiyesi isyanı!

HABER61 - HABER SERVİSİ

Trabzon’un Araklı ilçesinde yapımı devam eden Fatih Cami’nin hemen yanında bulunan kum şantiyesi, hem gürültü ve toz yüzünden hem de çalışan iş makinaları arasında oynayan çocuklar nedeniyle tehlikeli olabileceği gerekçesiyle vatandaşın tepkisini çekiyor.

Ruhsatının da olmadığı öğrenilen Şantiyenin etrafındaki evlerde bulunan vatandaşlar ise şantiyeye tepki gösterip "CİMER’e ve Belediye yetkililerine defalarca şikayette bulunduk ama '10 gün boyunca izledik çalışmıyor. Şantiye taşıma sürecinde, taşınacak ve çalışmamaktadır.' cevabını aldık. Ancak iş makinaları çalışmaya devam ediyor. Ayrıca çocuklar da bu iş makinalarının arasında oyun oynuyor. Bu durum kabul edilebilir değil" diyerek şikayetlerini dile getirdiler.

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi de Haber61’e yaptığı özel açıklamada vatandaşların tepkisine hak verdiğini belirterek “Vatandaşlarımız haklı. Bu alanda bulunan şantiye ruhsatsız bir şantiye. İşletmeci ile görüşüp, şantiyenin kaldırılmasını söyledik. Taşına işlemi başladı. Şantiye en kısa sürede oradan kaldırılacak” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber