Araklı için projeler Bakan Soylu'ya gösterildi

Araklı'nın dört gözle beklediği projeler için Ankara'ya çıkarma yapıldı

Araklı için projeler Bakan Soylu'ya gösterildi
Trabzon'un Araklı ilçesi Belediye Başkanı Recep Çebi ve AK Parti İlçe Başkanı Şaban Bıyık, Araklı için oldukça önemli görülen Kültür Sarayı, Kent Meydanı, Hükumet Konağı gibi projeler için Ankara'ya giderek İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve  Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Kamu Başdenetçisi olan Şeref Malkoç'u ve İçişleri Bakan Müşaviri  Ali Faik Hacıoğlu ile görüştüler.

Burada ilçeye kazandırılması planlanan ve programa koyulan yatırımlar Bakan Soylu ile görüşüldüğü öğrenilirken Aprojeler için olumlu geri dönüşler alındığı belirtildi.

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi de sosyal medya hesabı üzerinden yapmış oldu açıklamada; ''Türkiye Cumhuriyetinin İçişleri Bakanı, Trabzon'umuzun, Araklı'nın Çalışkan Bakanı, gece gündüz bilmeden soluksuz bir şekilde milletinin ona yüklemiş olduğu görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışıp terör ve ülkenin çıkarlarına zarar veren tüm kuruluşlara haddini bildiren Sn. Süleyman SOYLU bizleri İçişleri Bakanlığında Ak Parti İlçe Başkanımız Şaban Bıyık ile birlikte kabul etti. Sayın Bakanımıza Araklı ile ilgili projelerimizi sunduk. Yoğun çalışmaları arasında bizleri kabul edip ilgilenen Sayın Bakanımıza ilçe halkım adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Sayın Bakanımız çok yoğun bir çalışma içerisinde Allah yar ve yardımcısı olsun.'' ifadelerine yer vererek duygularını dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber