Araklı'da sel felaketinde kaybolanların kimlikleri belli oldu

Trabzon'un Araklı ilçesinde yaşanan sel felaketinde kaybolan ve arama çalışmaları devam eden 3 kişinin kimlikleri belli oldu.

Araklı'da sel felaketinde kaybolanların kimlikleri belli oldu

Trabzon’un Araklı ilçesi Çamlıktepe mahallesinde meydana gelen selde ölenlerin ve kayıpların tamamının kimlikleri belirlendi. 

İlçenin Çamlıktepe mahallesindeki önceki günkü selde kaybolan 7 kişiden ikisinin cansız bedenine ulaşılırken, kayıp 3 kişiyi arama çalışması sürüyor. 

Selde hayatını kaybedenlerin isimleri "Araklı Belediyesi personeli Ali Abdullah Osmanoğlu, imam Soner Özbay, Mehmet Cevahir, DSİ personeli Hasan Çakar ve Büyükşehir Belediyesi personelleri Baki Turhan, Erdoğan Uzun ve Ali Kemal Coşkuner" olarak belirlenirken, selde akıntıya kapılarak kaybolanların isimleri ise Abdullah oğlu Cengiz Cevahir 2003 doğumlu , Yakup oğlu Mahmut Köseoğlu 1980 doğumlu 2 kız 1 erkek çocuk babası, Helim Köse 1941 doğumlu 1 erkek 7 kız babası olarak açıklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber