Araklı'da Belediye Meclisi toplandı

Araklı Belediyesi mayıs ayı meclis toplantısının ilk oturumu gerçekleştirildi.

Araklı'da Belediye Meclisi toplandı

Trabzon'un Araklı Belediyesi Mayıs ayı meclis toplantısının ilk oturumu Belediye Başkanı Recep Çebi'nin başkanlığında meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantıda sahilde yapılan yeni sosyal tesis, sanayi sitesi, araç trafiği ve Kestanelik mahallesinde bulunan binanın 1. ve 2. katının sağlık evi ve lojman olması için tahsisi görüşüldü.

Araklı Belediyesi tarafından sahilde yapılan Bayrak kafenin işletmesinin kim tarafından yapılacağı merak konusuydu. Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi bu tesisle ilgili meclis toplantısında son noktayı koydu. Başkan Çebi tesisin tamamen belediye tarafından işletileceğini belirtti.

Sanayi sitesinin açılışı Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan tarafından telekonferans sistemiyle gerçekleştirilmişti. Şuanda sanayi sitesinde birçok esnaf aktif bir şekilde hizmet veriyor. İlçe içerisinde bulunan sanayici esnafın sanayi sitesine taşınması hususunda, Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkan Vekili Yunus Taşkın ile birlikte görüş alışverişinde bulunuldu.

Komisyon üyeleri gündem maddelerine dair çalışmalarıyla meclise bilgi aktaracaklar. Meclis toplantısı gündem maddelerine bir sonraki oturumlarında devam edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler