Araklı Belediye Başkanı'nın oğlu kaza yaptı

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi'nin oğlu trafik kazası yaptı. Kazada 5 kişi yaralandı. 

Araklı Belediye Başkanı'nın oğlu kaza yaptı

Haber: Şükrü Üçüncü

Trabzon'da meydana gelen kazada Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi'nin oğlu Metin Çebi trafik kazası geçirdi. Kazada 5 kişi yaralandı. 


Haber61.net'in edindiği bilgiye göre, Arsin ilçesi yönünden Araklı yönüne seyretmekte olan 61 NC 089 plakalı Metin Çebi kontrolündeki araç, saat 16.00 sıralarında Yeşilyalı Kavşağı'nda 61 DA 080 plakalı Eyüp Koç kontrolündeki araç ile çarpıştı. Kazada Metin Çebi'nin kullandığı araçta bulunan Ayfer Çebi ile diğer araçta bulunan Çiğdem Uzun, Hakan Uzun, çocuk oldukların öğrenilen Burcu Uzun ve Berrin Uzun yaralandı. 112 Acil Sağlık ekiplerinin ilk müdahaleyi yaptığı yaralılardan Ayfer Çebi KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne, diğer 4 yaralı ise Kaşüstü Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi. 



 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler