Antalya'da Karadeniz Fırtınası Koptu

Cam Piramit Fuar Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılan ve 4 gün süren etkinlikler büyük ilgi gördü. Antalya’da yaşan Trabzon ve Karadenizliler’in yanı sıra Antalyalılar’ın da ilgi gösterdiği etkinlikte Trabzon’un kültürü, sanatı, el sanatları, yöresel yeme

Antalya'da Karadeniz Fırtınası Koptu
Cam Piramit Fuar Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılan ve 4 gün süren etkinlikler büyük ilgi gördü. Antalya’da yaşan Trabzon ve Karadenizliler’in yanı sıra Antalyalılar’ın da ilgi gösterdiği etkinlikte Trabzon’un kültürü, sanatı, el sanatları, yöresel yemekleri ve folkloru tanıtıldı.
 
Trabzon Dernekleri Federasyonu ve Antalya Trabzon Kültürünü Yaşatma Derneği’nin düzenlediği etkinlikte Trabzon Büyükşehir Belediyesi standı adeta ziyaretçi akınına uğradı. Standa ziyaretçilere Trabzon’u tanıtıcı kitap, dergi, broşür, CD, hamsi anahtarlık, kolonya ve çeşitli hediyeler verildi. Büyükşehir Belediyesi standını ziyaret eden vatandaşlar Temel Maskotu ile fotoğraf çekilmek için adeta kuyruğa girerken, etkinliklerin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ettiler.
 
Etkinlikleri organize eden Trabzon Dernekleri Federasyonu ve Antalya Trabzon Kültürünü Yaşatma Derneği etkinliklere destek veren kurum ve kuruluşlara teşekkür plaketi verdi. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu adına plaketi Trabzon Dernekleri Federasyonu Başkanı Mustafa Demir‘in elinden alan Trabzon Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ahmet Taşan, Antalya’da bu yıl ilk kez yapılan Trabzon Tanıtım Günleri’ne yoğun ilgi gösteren Trabzonlular, Karadenizliler ve Antalyalılara teşekkür etti. Başkan Gümrükçüoğlu’nun selam ve sevgilerini hemşerilerine ve Antalyalılara ileten Taşan, tarih, uygarlık, kültür ve spor kenti Trabzon’un gerek ülke içerisinde gerekse ülke dışında en iyi şekilde tanıtılması için düzenlenen organizasyonlara ellerindeki imkânlar ölçüsünde destek vermenin gayreti içerisinde olduklarını söyledi.
20151220aw609413_01.jpg20151220aw609413_02.jpg20151220aw609413_03.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler