Ankara'da Trabzon Zirvesi

Trabzon heyeti Ankara'da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Faruk Özlü ile görüştü.

Ankara'da Trabzon Zirvesi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon heyetini makamında kabul ederek önemli projelerin masaya yatırıldığı iki saatlik bir toplantı gerçekleştirdi.
 
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı M. Şadan Eren, TTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Trabzon Ticaret Borsası Başkanı Şükrü Güngör Köleoğlu, DOKA Genel Sekreteri Çetin Oktay Kaldırım, TTSO Sayman Üyesi Murat İskender ve TTSO Meclis Üyesi Kadem Çakıroğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu makamında ziyaret etti. Trabzon Ak Parti Milletvekili Salih Cora’nın da yer aldığı ziyarette, Trabzon’da yürütülen önemli projelerle ilgili son durum ele alındı.
 
Yaklaşık iki saat süren toplantıda, Yatırım Adası, İnovasyon ve Biyoteknoloji Merkezi, Şehir Tiyatrosu ve Opera Binası, Şehir Camii Projesi ve Santa Turizm Yolu başta olmak üzere birçok projenin son durumu hakkında bilgi alan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, çalışmaların hızlandırılması için ilgili bakanlıklarda işlerin takipçisi olacağını söyledi.
 
TRABZON HEYETİ BAKAN ÖZLÜ İLE DE GÖRÜŞTÜ

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile çok verimli bir toplantı gerçekleştirdiklerini belirterek şunları söyledi:
 
“Şehir projeleri hakkında taleplerimiz ilettik. Bakanımız projelerin detayına inerek sonuçlandırılması için toplantı anında çeşitli görüşmeler gerçekleştirdi. Bakanımız Süleyman Soylu’nun aracılığıyla Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Faruk Özlü ile de görüştük. Bakanlığına bağlı projelerle ilgili bilgi verdik, önemli destek aldık. Bu nedenle Faruk Özlü bakanımıza da teşekkür ederiz. Trabzon heyeti olarak daha sonra TOKİ Başkanı Ergün Turan’ı da ziyaret ettik. TOKİ Başkanı Trabzon’la ilgili çalışmaları anlatarak, geleceğe dönük çok iyi projeler yürütüldüğünü söyledi. Trabzon’a karşı da çok pozitif olduğunu gördük. Yaptığımız tüm görüşmeler Trabzon’un geleceği adına çok olumlu geçti.”


 
SOYLU’YA TEŞEKKÜR

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya da teşekkür ederek, “İçişleri Bakanlığı gibi özellikle şu günlerde çok yoğun gündemi olan bir görevde olmasına rağmen Trabzon’a karşı özel ilgisini hiçbir zaman esirgemiyor. Yürütülen projeleri yakından takip ediyor, tıkandığımız anlarda yol gösterici olarak ufkumuzu açıyor. Özellikle bakanlıklardaki işlerin çabuklaştırılması açısından çok önemli katkıları oluyor. Bu nedenle Sayın Bakanımız Süleyman Soylu’ya teşekkür ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler