Anahtar Deliği 25.05.2021

Trabzon kulislerinden yansıyanlar.

Anahtar Deliği 25.05.2021

Haber61TV adeta şov yaptı

Dün Trabzon futbolu için önemli bir gündü. Hekimoğlu Trabzon, 1. Lige çıkma mücadelesinin Play-Off yarı final maçının rövanşında Kocaelispor ile karşılaştı.

biten maçın ardından dün alınan 2-2’lik sonuç sonrası Hekimoğlu Trabzon 1. Lig hayallerini başka bir bahara erteledi.

Karşılaşma öncesi, karşılaşmayı izlemek ve Hekimoğlu Trabzon’a destek vermek için stada gelen Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu Haber61 Genel yayın yönetmeni Tuncay Lakot’un canlı yayın konuğu oldu.

Ağaoğlu, transferle alakalı çok özel bilgileri haber61 izleyenleri ile paylaştı.

Röportajı okumak için tıklayın

**

Celil Hekimoğlu’nun İsyanı

Maçın ardından ise Hekimoğlu Trabzon’un başkanı Celil Hekimoğlu da Lakot’un canlı yayın konuğu oldu. Hekimoğlu maçın hakemi Özgür Yankaya’ya büyük tepki gösterdi. Geçen yıl da aynı hakemle, skandal kararlar elenen Hekimoğlu Trabzon, bu yıl da skandal bir penaltı ile elenince Celil Hekimoğlu “Tamam Kocaelispor’u 1. Lige çıkaracaksınız, bizi doğracaksınız da bari başka bir hakemle yapın. Sizin başka satılık hakeminiz yık mu?” sözleriyle tepki gösterdi.

Celil Hekimoğlu’nun açıklamaları için tıklayın…

Haber61 bu iki açıklama ile dünün gündemini belirledi.

**

Zorluoğlu’nun Maraş Caddesi planı ne?

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu dün meclis toplantısında devam eden projeler ile alakalı çeşitli bilgiler verdi.

En dikkat çekeni ise altyapı çalışmaları sonrası Maraş Caddesi’nin akıbeti oldu.

Zorluoğlu“Maraş Caddesi ile alakalı uzunca zamandır Trabzon’un gündeminde ben olacak diye çeşitli görüşler fikirler var. Maraş caddesinin nasıl olacağı konusunda bir beklenti var. Bu konu ile alakalı olarak. Sadece Maraş caddesi değil. Cumhuriyet caddesinden Gazipaşa caddesine İskele yokuşundan Taksim yokuşuna tanjanta kadar o alanın tamamını kapsayacak şekilde ulaşım master planı kapsamında burayı incelettik. Ulaşım master planı içerisin de 3 tane KTÜ’den profesör düzeyinde danışmanımız var. Bu ekip burayı çok iyi bilen bir ekip olarak çalışmalarını sürdürüyor. Biz ilk olarak meydan bölgesini istedik. Bize de bir taslak sunum yaptılar. Buranın geleceği şehrimizin bütün dinamikleriyle buranın geleceğine karar vermemiz gerektiğini düşünüyorum.

Bunu kendi aramızda milletvekillerimiz ve il başkanımızla değerlendirdi. Trabzon’daki diğer il başkanlarını ziyarette bulunarak bu konuyu istişare ettik. Bu akşam da bütün meslek odalarının üyesi olduğu İKK’yı ziyaret edeceğiz. Maraş caddesi raporunu anlatıp istişare edeceğiz. Ticaret odası ticaret borsası ile de istişare edeceğim. Büyükşehir belediyesinde de bu konuyu istişare edeceğiz.” Dedi

Zorluoğlu’nun düşüncesinde Maraş Caddesinin yaya trafiğine mümkümn olduğu kadar fazla açılması var izlenimi oluştu. Hem yayalar rahat etsin hem de sürücüler sıkıntı yaşamasın diye çözüm arıyor. Trabzon’un tüm bileşenlerini olaya dahil ediyor. İktidarı, Muhalefeti ve sivil toplum örgütleriyle görüşüp fikir alıyor. Bugün de meclisten öneri alacak. Son karar ne olacak göreceğiz.

**

Yusuf Yazıcı’dan gurulandıran paylaşım

Yusuf yazıcı, Zeki çelik ve Burak Yılmaz’ın kadrosunda olduğu Lille Fransa şampiyonu oldu.

Şampiyonluk kutlamaları dün Fransa sokaklarında kutlandı.

Otobüs ile şehir turu atan şampiyon takıma taraftarları eşlik etti.

Yusuf Yazıcı'nın paylaşımları arasında öyle bir fotoğraf vardı ki hem duygulandırdı hem de gururlandırdı.

Fransa sokaklarında eline Türk bayrağını alan Lille’in şampiyonluk kutlamalarına katıldı.

İşte bu Türk sadece bir şampiyonluk kazanmadı, adı konulamayacak bir başarıya da imza attı.

**

Cora’dan Bakan Pakdemirli’ye Şahinkaya çağrısı

Trabzon’un her köşesi bir cennet. Taki insan eli değene kadar. Sonra betonlaşma ve yapılaşma alır başını gider.

Trabzon’un tabiat harikalarından birisi de Şahinkaya.

AK parti Trabzon Milletvekili Salih Cora Şahin kaya’ya gitti. Manzaraya karşı fotoğraf çektirdi ve Tarım ve Orman bakanı Bekir Pakdemirli’ye seslendi.

Cora mesajında “ Alemin El Capitan’ı varsa bizim de Şahinkaya’mız var. Türkiye’nin turizm potansiyeli yüksek nadir yerlerinden birisi.. Sayın bakanım. Burası TABİAT PARKI olmaz mı?” ifadelerini kullandı.

Ne dersiniz olur mu?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler