Anahtar Deliği 21.02.2019

Trabzon kulislerinden yansıyanlar.

Anahtar Deliği 21.02.2019

AK PARTİ’YE TRABZON’DA BAKAN DOPİNGİ

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı gerçekten çok şanslı ve güçlü. Nedeni ortada. Bakın daha geçen gün Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Cahit Turan geldi. Esnafları dolaştı. Teşkilatına mesaj verdi. Dertlerini dinledi. Bugün Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Trabzon’da olacak. O da aynı Cahit Turan gibi gelecek. AK PartiTrabzon İl Başkanlığının planladığı seçim çalışması ekibiyle birlikte olacak. Vatandaşla buluşma sağlanacak. Gençlerle buluşma sağlanacak. Bunun kasıntı bir yer olmadığı bir kafede olması da dikkat çekici ayrıntı. Gençleri burada dinleyip sorularını yanıtlayacak. Bakan Kurum Trabzon’da bu dönem 2 defa gelmiş olacak. Durun daha bitmedi! Cumartesi günü de İçişleri Bakanı Süleyman Soylu gelecek. Aynı şeklinde partisinin programına katılacak.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu uzun zaman üzerine Trabzon’a ilk kez gelecek. O da Trabzon da kendisini özeldi. Programın çok yoğun geçeceği şimdiden belli. Geleceği duyulur duyulmaz her yerden kendisine davet var.

Bakalım nerelere gidecek.

Bu arada Avni Aker’in yerine millet parkı yapılacaktı bu park seçime kadar yetişecekti ama hiçbir çivi çakılmadı. Bakan Murat Kurum burayı inceleyecek. Bu konuda bakalım ne yapacak. Ayrıca son gelişinde meydanda ki tabela ve ön cephe kirliliğinin önüne geçilmesi için büyükşehire 5 milyon lira hibe verecekti. Onu verdi mi? Verdiyse neden yapılmadı.
 

AHMET METİN GENÇ MUHTARLARI UNUTMADI

Ortahisar Belediye Başkan Ahmet Metin Genç, güçlü bir şekilde yeniden aday olmasında 82 muhtarın imzası var. Muhtarlar aday adaylığı sürecinde Ahmet Metin Genç’in elini güçlendirdiler.

Bizim başkanımız o dediler. Başkan Genç bunu unutmadı.

Onları tek tek telefonla aradı teşekkür etti.

Geçtiğimiz günlerdede muhtarlarla tekrar bir araya geldi. Sorunlarını dinledi not aldı. Duygusal bir konuşma yaptı.

“Şehri birlikte daha güçlü yöneteceğiz” dedi.
 

BAŞKAN ADAYLARININ VAATLERİ BENZER ÇIKTI

Büyük Birlik Partisi Trabzon İl Başkanlığı Mehmet Yazıcı’yı Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak sundu. Hatta Kalkınma Mahallesi’nde açıklama yaptı. Burada öve öve il başkanı anlattı. Ardından Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Mincan Trabzon’a geldi. Trabzon’da temaslarda bulundu. Cumhur ittifakı nedeniyle Trabzon’da aday çıkarmayacağız dedi. Yazıcı’ya Ortahisar’dan seni aday gösterelim Büyükşehir’de Cumhur ittifakını destekleyeceğiz önerisini getirdi. Mehmet Yazıcı bunu kabul etmedi. İstifa etti. Adaylığını çekti. Mehmet Yazıcı ilk adaylığını açıklarken “göreve gelirsek suda yüzde 50 indirim yapacağız” diye vaatte bulunmuştu.

Millet İttifakının adayı İYİ Partili Atakan Aksoy da iki gün önce bir paylaşımında vaatleri arasında öğrencilere ücretsiz otobüs ve suya yüzde 50 indirim vardı.

İŞ ORTAKLIĞI MECLİS ORTAKLIĞINA MI GİDİYOR?

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı belirlediği Ortahisar ve Büyükşehir meclis üyesi adayı listesinde bakıyoruz, irdeliyoruz, inceliyoruz, soruyoruz sorduruyoruz!

Her kafadan bir ses çıkıyor.

Bizde anlamıyoruz. Meclis üyesi adya listesinde güzel mesleğinde başarılı isimler var.

Kentin ağırlığını kaldıran, nüfuslu insanlar bunlar.

Ama her nedense AK Parti’den çıkan derin sesler rahatsız.

Kimisi, “İş ortakları mecliste toplandı” bile dedi.

Ne alakaysa..

Anlamadım vallahi.

Kimdirler falan edik çıtı çıkmadı!

Fazla da üstüne gitmedik.

Yeni meclis üyelerimiz hayırlı olsun.

Trabzon adına önemli işler yapacaklarına dair inancımız tamdır.

Asla bunu unutmayınız.
 

BİZİ BAŞKA BİR GALAKSİYE Mİ BAĞLADINIZ?

CHP Ortahisar İlçe Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in broşürünü ilginç bir dille eleştirdi.

İlçe başkanı Hacısalihoğlu broşürü sosyal medya hesabından paylaşıp, “Dünyanın çapı 45 bin km iken Ortahisar belediyesi 66 bin km yol yapabiliyorsa bizi direkt marsa Jüpiter’e bağlamışlar demek ki… Trabzon’un patika yolları dahil 20 bin km yolu ya vardır ya yoktur! 1 milyon km bakım onarım çalışmasıyla bizi başka bir galaksiye mi bağladınız yoksa…” notunu yazdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber