Anadolu Jet Tırı Ramazan'da Trabzon ve Rize'de

ANADOLUJET RAMAZAN TIRI RİZE VE TRABZON’DA AnadoluJet, Ramazan ayı boyunca düzenleyeceği “Direklerarası Ramazan Eğlenceleriyle” Anadolu’yu karış karış gezmeye devam ediyor. Meddah gösterisi, orta oyunu, gölge oyunu, ipli kukla şovu gibi pek çok nostaljik

Anadolu Jet Tırı  Ramazan'da Trabzon ve Rize'de

ANADOLUJET RAMAZAN TIRI RİZE VE TRABZON’DA

 

AnadoluJet, Ramazan ayı boyunca düzenleyeceği “Direklerarası Ramazan Eğlenceleriyle” Anadolu’yu karış karış gezmeye devam ediyor. Meddah gösterisi, orta oyunu, gölge oyunu, ipli kukla şovu gibi pek çok nostaljik ramazan eğlencesini halkla buluşturmaya hazırlanan AnadoluJet’in bir tiyatro salonu gibi dizayn edilen özel Ramazan TIR’ı 8 Temmuz’da Rize’de, 9 Temmuz’da ise Trabzon’da vatandaşlarla buluşacak.

AnadoluJet, MÜSSED ve Feyz-i Alem Sanat işbirliğiyle projelendirilen Direklerarası Ramazan Eğlenceleri Projesi kapsamında düzenlediği özel sahne sanatı gösterileriyle 8 Temmuz Çarşamba günü Rizelilerle, 9 Temmuz Perşembe günü ise Trabzonlularla buluşuyor.

Proje için dizayn edilen, sahnesi ve oturma düzeniyle adeta bir tiyatro salonunu aratmayan AnadoluJet Ramazan Tırı, 8 Temmuz’da Rize Kültür Park sahil bölümünde, 9 Temkuz’da ise Trabzon’da Varlıbaş AVM otoparkında iftar sonrası halkla buluşacak.

ÖZEL İKRAMLAR VAR

Etkinlik öncesinde tahta bacak üzerindeki performans sanatçısının yapacağı davet ile alana çağırılacak izleyicilere Osmanlı şerbeti, Osmanlı macunu, pamuk şeker gibi Ramazan ayına özel ikramlarda bulunulacak. Fasıl dinletisi ile başlayacak AnadoluJet Ramazan Programında; Meddah, orta oyunu, gölge oyunu, Hacivat - Karagöz, İbiş, kukla şov gibi geleneksel ramazan gösterileri sahnelenecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler