Anadolu'da Trabzon rüzgarı

Trabzon Anadolu'da tanıtılmaya devam ediyor

Anadolu'da Trabzon rüzgarı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, il dışındaki etkinliklere katılarak Trabzon’un kültürel değerlerini Anadolu’ya tanıtmaya devam ediyor.

Balıkesir’de düzenlenen 20. Uluslararası Halı, Kültür ve Sanat Günlerine katılan Trabzon Büyükşehir Belediyesi, folklor gösterileri ile Balıkesirlilere doyumsuz anlar yaşattı. Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekipleri ayrıca Trabzon’u tanıtıcı ürünleri hediye ettiği katılımcıları Trabzon’u görmeye ve yaşamaya davet etti. 

Anadolu'da Trabzon rüzgarı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş’ta düzenlenen Dondurma Festivali’nde de hazır bulundu. Trabzon’un kardeş şehri olan Kahramanmaraş’ın daveti üzerine festivalde yerini alan Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin folklor gösterileri Maraşlılar tarafından ilgi ile takip edildi. Festival kapsamında ayrıca “Engelsiz Kardeşlik Halayı” gerçekleştirildi. Halk oyunları ekiplerinin kendi bölgelerine ait gösterileri sunmasının ardından Kahramanmaraş’ın edeleri, Balıkesir’in efeleri ve Trabzon’un erleri topluca halay çekerek horon teptiler. 
Anadolu'da Trabzon rüzgarı

Anadolu'da Trabzon rüzgarı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler