Alkışlar Başhekim Türedi’ye

Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi özverili çalışmasını sürdürüyor.

Alkışlar Başhekim Türedi’ye

Korona salgınıyla topyekûn sürdürülen mücadelede sağlık teşkilatının önemi kuşkusuz çok büyük. 

Bu bağlamda bölgenin adeta amiral gemisi unvanına sahip Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi tüm özverili çalışanlarıyla birlikte adeta teyakkuz halinde.

Hastane genelinde tedbir amaçlı alınan önlem ve yapılan düzenlemeler alandaki profesyonelliği sahaya yansıtırken, kaptan koltuğunda yer alan Hastane Başhekimi Prof. Dr. Süleyman Türedi’nin kurumdaki gelişmelere katkısı takdire şayan.

İki yerleşke arasındaki koordinasyonun sekteye uğramadan yürütülmesi bile tek başına büyük bir sorumluluk gerektirirken, Başhekim Türedi mesleki deneyim ve tecrübesiyle zorlukların üstesinden kolaylıkla geliyor.

Kampüslerin sorunlarıyla gece gündüz demeden yakından ilgilenen enerjisi yüksek başhekim, bu sıkıntılı süreçte görevleri başında olan çalışanlarıyla birlikte el ele vermiş vaziyette, mesai mefhumu gözetmeksizin büyük çaba sarf ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler