Ali Sürmen'in sosyal medya paylaşımı gündem oldu

Bundan sonra şike mücadelesinde hangi yol izlenecek?, Nusret Yılmaz’ın isim benzerliği mi vurdu?, Ali Sürmen Nusret Yılmaz’a mı taş attı?, Yeni Hukuk İşleri Başkanı Eda Lermi ne diyecek?

Ali Sürmen'in sosyal medya paylaşımı gündem oldu

Haber61/Haber Servisi - Analiz Haber Levent Ustabaşı - Bir isim benzerliği sonrası Trabzonspor’da yeni gündem.. 

Trabzonspor’un şike mücadelesinin başlarında bir dönem avukatlığını yapan avukat Nusret Yılmaz, Haber61 TV ekranlarına çıktı. Karadeniz Gazetesi’nde kendini hedef alan haberi konuştu.. Gazete, Kulüpte çalışan Nusret Yılmaz adında bir kişinin, kulüple bağını koparması nedenile kulüple davalık olmasını avukat Nusret Yılmaz sanmış, “Trabzonspor’dan şike mücadelesi yaptığı için parasını istiyor. Bu nasıl mücadele? Hani hiçbir bedel istemiyordun?” diye yazmıştı.

ZAN ALTINDA BIRAKTI İDDİASI

Nusret Yılmaz da bunu yalanladı ve dava açtı.
Konuyu Haber61 TV ekranlarına taşıdı. Yılmaz "“Benim Trabzonspor kulübüne açmış olduğum böyle bir dava yok. Aynı isimde kulüpte görev yapan bir başkan arkadaşımızın işçilik haklarına karşılık Trabzonspor’a açmış olduğu lehine sonuçlanan ve istinafta olan bir dava. Herkes taraflar arasında bir işçi işveren ilişkisi olması gerektiğini bilir. Benim Trabzonspor ile böyle bir ilişkim olmadı. Hizmet vekalet ilişkisi çerçevesinde iş gördük. Kulüp bünyesinde 300 kişi çalışır. Aşçısından, hocasına futbolcusuna kadar herkes parasını alır mı? Alır. 2-3 ay parasını alamayan çalışan parasını ister mi? İster. Herkesin hizmet ilişkisi içerisinde hakkını talep edebildiği bir noktada enteresan olan avukat almayacak. İşin böyle bir boyutu da var. Herkes alır. olması gereken de budur. Ücret alıyor olması sevgisinin önüne geçer mi?” ifadelerini kullandı.
Bunu anlatmasının hemen ardından Trabzonspor Divan Başkanı Ali Sürmen, sosyal medya hesabından garip bir paylaşım yaptı.

TAŞ ATIYOR İMASI

Bu paylaşımında, “Bazı insanlara bayılıyorum; 1- İstediği yüksek ücret verilmezse çalışmıyor. 2- O görevi yapmasını, ilgili camia için bir lutüfmüş gibi reklam yapıyor. 3- Yüksek ücret aldığını gizleyip, ilgili caminin kısmına kendini kahraman diye kabul ettiriyor.” diye yazdı. Bunu Nusret Yılmaz’ın Haber61 TV’de ekranlara çıkmasının hemen ardında yapması, “taş atıyor” imalarına neden oldu. 
Ali Sürmen ise konuyla ilgili soruya, “Bu paylaşımın onla alakası yok. Özel hayatım” dedi.

TRABZONSPOR AÇIKLAMA YAPACAK MI?

Şimdi bu gündemin hemen arından gözler Trabzonspor Kulübü’ne çevrildi.
Şike mücadelesinde neler harcandı?
Neler yapıldı? 
Avukatlık ücreti verildi mi?
Trabzonspor Hukuk İşleri Sorumlusu avukat Eda Lermi kamuoyunu aydınlatacak mı?

Bugüne kadar İsviçre dahil tüm avukatlık ödemelerini, ilk 6 aylık dönemdeki ödemelerin hepsi dahil kamuoyu ile paylaşacak mı?
Kazanımı ne oldu?
Kimlere ne ödendi, kimler gönüllü çalıştı, kimlere ne ödemeye devam edildi?
Bundan sonra ne yol izlenecek?
Trabzonspor camiası bunun cevabını bekliyor..

Al,i Sürmen'in sosyal medya paylaşımı gündem oldu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber