Ali Sürmen’den taraftarlara çağrı: “Can dostumuz, kapı komşumuz”

Ali Sürmen Haber61’e açıklamalarda bulundu.

Ali Sürmen’den taraftarlara çağrı: “Can dostumuz, kapı komşumuz”

Trabzonspor Divan Genel Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantı sonrasında Haber61’e açıklamalarda bulunan Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen, Çaykur Rizespor ile yapılacak karşılaşma öncesinde taraftarlara çağrıda bulundu.

Çaykur Rizespor’un Trabzonspor’un can dostu ve kapı komşusu olduğunu vurgulayan Sürmen, “Maç geldiğinde herkes tabi ki kendi takımını destekleyecek ama maçtan sonra birbirimizi rencide edecek cümleler kurmamalıyız” dedi.

Gerçekleştirilen Divan Genel Kurulu toplantısını değerlendiren Ali Sürmen, “Bizim divan genel kuruluşları pandemi nedeniyle yapılamıyordu. İlk defa pandemi sonrası birebir toplantı yaptık. Hem onun özlemi vardı. Hem şampiyonluğa giden bir takımın divanında neler konuşulacak diye dikkatler buradaydı Ülkenin çok farklı yerlerinden insanlar geldi. Antalya’dan Samsun’dan, İstanbul’dan geldiler. 29 Ekim’i birlikte kutladık. Büyük önder Atatürk’ün sesinden bayramımız kutandı. Bunlar güzel görsellerdi. Konuşmalarla da insanlar toplantıya renk kattılar. Buradan ayrılan herkes mutlu ve şampiyonluğa umutlu bakarak ayrıldı” şeklinde konuştu.

“CAN DOSTUMUZ, KAPI KOMŞUMUZ”

Bu akşam oynanacak Çaykur Rizespor karşılaşması ile ilgili konuşan Ali Sürmen, “Rize’yle yağış yönünden de spor yönünden de kardeşiz. Zaman zaman taraftarlarımızın bazı gerginlikleri olabilir. Ama yönetimsel olarak Rize’yle hep dosttuk ve dost kalmak zorundayız. O bizim can dostumuz, kapı komşumuz. Biz Karadeniz Bölgesindeki bütün takımların lige çıkmasını arzu ederiz. Bizim şampiyon olduğumuz yıllarda ligde Karadeniz’den bir sürü takım vardı. Taraftarlarımız bunu kaçırmamalı. Maç geldiğinde herkes tabi ki kendi takımını destekleyecek ama maçtan sonra birbirimizi rencide edecek cümleler kurmamalıyız. Dostlar birbirini kırmamalı. Maçı yenersin, sevinirsin, iki tarafa da nezaketen ilgini gösterirsin. Bugün ki maçında bu havada geçmesini taraftarlarımızın da maçtan sonra özellikle sosyal medya üzerinden bir takım yanlış cümleler kurmamasını özellikle tavsiye ediyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler