Ali öğretmen ağlattı

Duygulandırdı...

Ali öğretmen ağlattı
Trabzon’un Çarşıbaşı İlçesi’nin eğitimine uzun yıllar katkıda bulunan, ilçe sorunlarına duyarlılığı ve yardım severliliğiyle tanınan emekli öğretmen Ali Bostan, uzun süredir boğuştuğu amansız hastalığa yenik düştü. Milli Eğitim Personeli oğlu İsmail Bostan ve Trabzonspor personeli kızı Handan Bostan Çelik ve taraftarların sevilen siması Erol Çelik ve öğrencileri ile sevenleri bu acı haber üzerine kahroldu. Ali Bostan’ın cenazesi yarın ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verilecek. 

Öğrencilerinden duygulandıran mesajlar; 

Harun Çağlar
Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum. Hz. Ali
Çok üzgünüm çok, hayatımın en değerli insanlarından büyüğüm sonsuz saygı duyduğum, bana okumayı yazmayı öğreten büyük insan ilk öğretmenim Ali BOSTAN'ı kaybetmenin büyük üzüntüsünü yaşıyorum hepimizin başı sağolsun Allahım mekanını CENNET eylesin

Mustafa Büyükaydın Hocamın ölümünü üzüntü ile öğrendim çok iyi dostluğumuz vardı Allah rahmet eylesin tüm yakınlarına baş salığı dileklerim.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber