Ali Babacan Trabzon'a geliyor! İl Başkanı Çiçek davet etti

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Trabzon'a geliyor.

Ali Babacan Trabzon'a geliyor! İl Başkanı Çiçek davet etti

Doğu Karadeniz gezisi kapsamında hava yoluyla Erzurum'a gelen DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, devamında Bayburt, Gümüşhane, Trabzon, Rize ve Artvin illerinde bir takım programlara katılacak.

Trabzon'da da 21 Temmuz Perşembe günü saat 15.00'de DEVA Partisi Ortahisar ilçe hizmet binası resmi açılış törenine katılacak olan Babacan, daha sonrasında saat 15.30'da basın mensupları ile il başkanlığında bir araya gelecek.

Ziyaret hakkında açıklamlarda bulunan Trabzon İl Başkanı Kubilay Çiçek "Bölgemizede illerimizi ziyaret edecek olan genel başkanımızı şehrimizde yeniden ağırlayacak olmanın heyecanı içindeyiz.Ortahisar ilçe binamızın açılış törenini büyük bir coşku ile Genel Başkanımız Sn. Ali Babacan'ın katılımı ile gerçekleştireceğiz. Bu büyük coşkuya ortak olmak isteyen tüm vatandaşlarımızı 21 Temmuz  Perşembe günü saat 15.00'da Ortahisar ilçe binamızın açılışına bekliyoruz." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler