Ali Akar Demokrat Parti Genel İdare Kurulu Üyesi oldu

Demokrat Parti Trabzon İl Başkanı Ali Akar, Demokrat Parti'nin bugün gerçekleşen olağan kongresinde Genel İdare Kurulu üyeliğine seçildi.

Ali Akar Demokrat Parti Genel İdare Kurulu Üyesi oldu

Haber61 / Haber Merkezi

Demokrat Parti'nin (DP) bugün gerçekleşen 12. Olağan kongresinde mevcut Genel Başkan Gültekin Uysal yeniden genel başkanlığa seçildi. Demokrat Parti Trabzon İl Başkanı Ali Akar da partinin yeni yapılanmasında Genel İdare Kurulu üyeliğine seçildi. 


Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, partisinin 12. Olağan Kongresi'nde 843 geçerli oyun 705'ini alarak üçüncü kez genel başkanlığa seçildi. Nazım Hikmet Kongre Merkezi'nde düzenlenen, Genel Başkan Uysal ile DP Genel İdare Kurulu üyesi Prof. Dr. Çınar Özen'in genel başkanlık için aday olduğu kongrede, divan başkanlığını partinin eski Genel Başkan Yardımcısı Haydar Altıntaş yaptı.

Demokrat Parti'nin yeni yapılanmasında Genel İdare Kurulu üyeliğine seçilen Demokrat Parti Trabzon İl Başkanı Ali Akar konuyla ilgili Haber61'e açıklamalarda bulundu. Kongrenin havasını güzel olarak değerlendiren Ali Akar, "Yıllardır partinin içerisindeyiz. Genel İdare Kurulu üyeliği görevi Türkiye'nin her yerine hitap eder. Ben de bu görevin içerisinde olmaktan ve partimize hizmet etmekten büyük mutluluk duyarım. Partimiz önümüzdeki yıllarda yine iktidarda olacaktır. Biz 1983'te Doğruyol Partisi'ni kurduğumuzda iktidarda olacağımıza kimse inanmıyordu ama 1991'de olduk . Bu süreç de tabi biraz uzun tuttu. Demokrat Parti'nin Genel Başkanı çabuk değişti. Şimdiyse, yeniden büyük Türkiye diyerek yolumuza devam ediyoruz." dedi. 





 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler