Akyüz, Cumhurbaşkanın o sözlerine atıfta bulundu

CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Mimar Salih Akyüz projelerini anlatıyor.

Akyüz, Cumhurbaşkanın o sözlerine atıfta bulundu

Haber61 – Haber Servisi

CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Mimar Salih Akyüz projelerini anlattığı toplantıda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sözlerini hatırlatarak tramvay projesine dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yaptığı mitingde Trabzon için 30 Milyar TL harcandığını söylediğini aktararak yapılması planlanan tramvayın bunun onda birine malolacağını ve bunun insanlardan esirgenmemesi gerektiğini söyledi.

Akyüz, “Tramvay tartışılıyor bu şehirde. Birçok şehirde bu konfor vatandaşlara sunulmuş. Bizim yöneticilerimiz bütün projelerinde tramvay var. Ama birbirlerinin arkasına gizlenerek yapılmamış. Bu şehrin evet yatay bir tramvay hattına ihtiyaç var. Bu şehrin çekiciliği var. Bu şehre dışarıdan gelen bunları görünce bu şehirde hizmet veriliyor burada rahat edebilirim der. Bu Trabzon’un turizm alanında çekiciliğini artırır.  Bu şehre 30 Milyar TL harcandı dediler. Bu kadar o kadar büyük bir para ki 50 Bin kişilik yeni bir şehir kurabilirsiniz. Tramvay bu paranın onda biri. Bunu neden bu insanlardan esirgiyorsunuz.” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber