Akyazılı miniklerin çevre bilinci ve doğa sevgisi…

Akyazı İlkokulu Anasınıfı öğrencileri önemli bir etkinliğe imza atıyor. 

Akyazılı miniklerin çevre bilinci ve doğa sevgisi…

Trabzon Akyazı İlkokulu Anasınıfı öğrencileri sağlıklı çevre bilinci ve doğa sevgisini aşılama konusunda önemli bir etkinliğe imza atıyor. 

Öğretmenleri Şule Şahin liderliğindeki minik çevreciler, ulusal ve uluslararası 8 yerli, 3 yabancı okulla ortaklaşa yürüttükleri Avrupa Birliği eTwinning projesi olan “ÇEVRECİ ÇOCUKLARIN AJANDASI” projesi kapsamında, sağlıklı çevre bilinci ve doğa sevgisi konularında birçok etkinliğe imza atıyorlar.

Öğrenciler haftanın etkinliği kapsamında, Trabzon’da yetiştiriciliği azalan ve unutulmaya başlanan tarım ürünlerinden Tomara, Şimşir ve Mısır tohumlarını okul bahçesinde oluşturdukları hobi bahçelerine ekerek farkındalık oluşturdular.

Sera çalışmalarına da başlayacak olan doğasever küçükler, ülkemiz ve dünyamızda yaşanılabilir ve temiz bir çevre için geleceğe umut tohumlarını da ekmeye devam edecekler. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber