Akyazı ve Beşirli tünellerinde...

Kara yollarının bazı kesimlerinde sürdürülen yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Akyazı ve Beşirli tünellerinde...

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Anadolu Otoyolu'nun Kızılcahamam Kavşağı-Akıncı gişeleri (1-2. kilometreler) güzergahındaki üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle Ankara-İstanbul yönü trafiğe kapatıldı. Bu kesimde ulaşım diğer istikametten (İstanbul-Ankara) iki yönlü devam ediyor. 

TEM Otoyolu'nun İzmit Doğu-Sapanca kavşaklarındaki üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları nedeniyle 08.00-17.30 saatlerinde İzmit-Adapazarı yönü ulaşıma kapatılıyor. Bu kesimde araçlar, İzmit Doğu Kavşağı'ndan D-100 yolunu takip ederek Adapazarı Kavşağı'ndan tekrar otoyola giriş yapıyor. 

Akseki-Manavgat-Alanya ayrımı yolunun 31-33. kilometrelerinde 09.00-18.00 saatlerinde yapılan patlatmalı kazı çalışması nedeniyle yolun belirli kesimleri ulaşıma kapatılıyor. 

Ankara-Konya yolundaki (13-15. kilometreler) Ankara-Niğde Otoyolu köprülü kavşak yapım çalışmaları nedeniyle ulaşıma servis yolundan izin veriliyor.

İskilip-Çorum yolunun 20-24, Beyşehir-Isparta yolunun 32-44. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Antalya-Burdur yolunun 13-14. kilometreleri ile Burdur-Antalya yolunun 11-15. kilometrelerinde haftanın 7 günü 13.00-14.00 saatlerinde kavşak yapım çalışmaları gerçekleştiriliyor. Bu nedenle ulaşım 5 ile 25 dakika aralıklarla her iki kesimde kontrollü devam ediyor. 

Beşikdüzü-Trabzon yolunun 45. kilometresindeki Akyazı ve Beşirli tünellerinde yapılacak aydınlatma çalışmaları nedeniyle güzergah aralıklı olarak trafiğe kapatılıyor. Bu kesimde ulaşıma her iki yöndeki bağlantılardan izin veriliyor. 

Kırşehir-Hacıbektaş-Nevşehir yolunun 8-12. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun diğer kesiminden iki yönlü gerçekleştiriliyor.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber