Akyazı Tüneli için uyarı yapıldı

Trabzon trafiğini büyük ölçüde rahatlatacak olan Akyazı Tüneli'nde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Akyazı Tüneli için uyarı yapıldı
Karayolları Genel Müdürlüğü, karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol bakım onarım çalışmaları ile olumsuz hava koşulları nedeniyle ulaşımın kontrollü sağlandığını bildirdi. 

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Giresun-Trabzon yolunun 43. kilometresinde bulunan Akyazı Tüneli'nin (Yıldızlı Mevkisi) Giresun-Trabzon yönünde bulunan güney tüpünde yapılan bakım-onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak gerçekleştiriliyor. 

Bu akşam Trabzonspor'un yeni yuvası Şenol Güneş Stadı'nda Gaziantepsporla karşılaşacağı ilk maça yüksek katılım olması beklenirken yetkililer sürücülere dikkatli olunması konusunda uyarıda bulundu.

Ayrıca, Ankara çevre otoyolunun Konya-Karataş Kavşağı 3-4. kilometrelerinde kavşak düzenleme çalışmaları nedeniyle ulaşım Karataş Viyadüğü-Konya Kavşağı istikametinden iki yönlü olarak sağlanıyor.

Darende-Elbi̇stan, Şırnak-Eruh, Ağrı-Tutak-Patnos, Doğubayazıt-Çaldıran-Van, Bozkır-Hadi̇m-Taşkent-Adi̇ller ve Akçay-Cumaçay-Ağrı yolları kar ve ti̇pi̇ nedeni̇yle trafi̇ğe kapandı.



 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber