Akyazı Stadında arbede!

Trabzonspor'un yeni stadı Akyazı'da arbede yaşandı.

Akyazı Stadında arbede!
Haber61 - Haber Servisi - Trabzonspor'un yapımı tamamlanmak üzere olan Akyazı Stadında canlı yayında açıklamlarda bulunmak isteyen Trabzonspor yöneticisi, güvenlik çalışanları ve TOKİ görevlileri arasında arbede yaşandığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre stadın ön merdivenlerinin gerisinde bulunan yolda Trabzonspor Yöneticisi Gökhan Saral ile canlı yayın yapmak isteyen basın mensuplarına TOKİ Çalışanları "burada çekim yapmak yasak" diyerek yayının bitirilmelerini istediler.

Bu sırada Gökhan Saral'ın da araya girdiği ve korumalar ile TOKİ Çalışanları arasında küçük çaplı arbede yaşandığı öğrenilirken olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Taraflar polis merkezine getirilirken TOKİ Çalışanlarının Gökhan Saral ve korumalarından şikayetçi olduğu öğrenildi.

OLAY ANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Trabzonspor Akyazı Spor Kompleksi Koordinatörü Gökhan Saral; başkan, yönetim kurulu ve teknik kadronun görevlerinin başında olduğunu söyledi. 

TRT'nin yayınına katılan Trabzonspor Akyazı Spor Kompleksi Koordinatörü Gökhan Saral, lige iyi bir başlangıç yapamadıklarını belirterek, "Taraftarlarımız Trabzonspor'un yenilgisinde bir üzülüyorsa bizler sorumlu yönetenler olarak bin üzülmekteyiz. İyi başlangıç yapamadık. Hiçbir sorunun da arkasına sığınmak istemiyoruz. Böyle bir tarzımız da yok. Başkanımız, yönetim kurulumuz ve hocamız görevlerinin başındadır. Hocamızı, teknik kadromuzu ve oyuncularımızı sonuna kadar destekliyoruz. Hatalar nerede tespitini yapıp, milli arayı da iyi değerlendireceğiz. Önümüzde oynayacağımız maçlarda yaptığımız transferlerin, mali tablomuzun sahaya yansımasını hep birlikte göreceğiz" dedi.

"KASIM AYI BAŞLARINDA AKYAZI'YA GEÇMEYİ PLANLIYORUZ"

Saral, Akyazı Spor ve Kültür Kompleksi'ne Kasım ayı başlarında geçmeyi planladıklarını belirterek, "Dünyada bu tür 5 tane stadyum var. Bir tanesi Trabzon'da, çok özellikli ve kaliteli bir stadyum. 38 bin koltuk montajı yapıldı. 3 bin 461 koltuk daha montajlanacak. Karadeniz Bölgesi'nin iklim şartları farklı, herhangi bir aksilik yaşanmaması durumunda Kasım ayı başlarında yeni stadyumumuza geçmeyi planlıyoruz" diye konuştu.

TRT MUHABİRİ YURDUSEVEN'DEN MESAJ

Akyazı Stadında Gökhan Saral ile canlı yayında ropörtaj yapan TRT Muhabiri Barış Yurduseven sosyal medya hesabından yaşanan olayla ilgili mesaj yayınladı. 

Yurduseven mesajında "Teşekkürler TOKİ!!! Yayında elemanlarınızca her türlü tacize ve saldırıya uğradık... Yoksa Akyazı'da bilmediğimiz bir şeyler mi var???" ve "Bir teşekkür'de sayın Gökhan Saral'a, bizi kırmayıp Trabzon'a bu yayın için geldi ve her türlü tacize karşı yine de TOKİ'ye teşekkür etti!!!" ifadelerine yer verdi.

Haber: Tuncay Lakot





 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler