Akyazı Stadı'nda otopark sorununa çözüm vatandaştan

Trabzon’da Akyazı stadında yaşanan otopark sıkıntısına çözümü vatandaş buldu.

Akyazı Stadı'nda otopark sorununa çözüm vatandaştan

Haber61 – Spor Servisi – Trabzon’da Akyazı stadının yapımının tamamlanması ve Trabzonspor’un maçlarını oynamaya başlaması sonrasında ciddi bir otopark ve trafik sıkıntısı baş gösterdi.

Maçlara araçları ile gelen vatandaşlar çıkış sırasında yaşanan yoğunluğa girmemek için kendilerince bir çözüm bularak araçlarını yol kenarlarına, refüjlerin üzerine ve kaldırımlara çekmeye başladı. Bu durum ise trafikte tehlikeli anların yaşanmasına neden oluyor.

VATANDAŞTAN ÇÖZÜM

Haber61’e ulaşan bazı vatandaşlar Akyazı Stadının yanında Şehir Hastanesi yapılması planlanan ve şuanda hafriyat dökülen boş alanın bir kısmının düzenlenerek otopark yapılması önerisinde bulundu.

Vatandaşlar trafik sıkışıklığının ortadan kalkması için ise düzenlenecek alandan Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün önünde bulunan kavşağa bir bağlantı yolu yapılarak çıkışın bu kavşaktan sağlanması önerisinde bulundular.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler