AKUT Atatürk'ü böyle andı!

AKUT, Ulu Önder Atatürk’ü arazi eğitiminde andı.

AKUT Atatürk'ü böyle andı!

AKUT Arama Kurtarma Derneği gönüllüleri, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 81’inci yıldönümünde Yönetim Kurulu Başkanı Recep Şalcı ile navigasyon eğitimi için bulundukları Trabzon’un Düzköy ilçesi Doğankaya mevkiinde andı.

AKUT Yönetim Kurulu Başkanı Recep Şalcı ile Trabzon, Rize ve Giresun ekiplerinden gönüllüler navigasyon pratik eğitimi için bu sabah Trabzon’un Düzköy ilçesi Doğankaya mevkiine gitti. Saat 09.05’te saygı duruşunda bulunan ve ardından İstiklal Marşı okuyan AKUT gönüllüleri, Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 81’inci yıldönümünde andı.

AKUT Yönetim Kurulu Başkanı Recep Şalcı, Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı, sevgi, şükran ve rahmetle andıklarını ifade ederek, “Aramıza yeni katılan gönüllülerimizin navigasyon eğitimleri için bu sabah Trabzon’un Düzköy ilçesindeydik. Atatürk’ü anma törenimizi yaylada gerçekleştirdik. AKUT olarak amacımız herkesin yardımına koşmak ve bayrağımızı dünyanın her yerinde gururla dalgalandırmaktır. Bu yönde eğitimlerimize ara vermeden devam ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler