Akşener'den Mustafa Bıyık'a destek: Adam gibi adam

İYİ Parti Lideri Meral Akşener, Yomra Belediye Başkanı Bıyık'ı ziyaret etti

Trabzon'a gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ilk olarak geçtiğimiz günlerde silahlı saldırıya uğrayan İYİ Partili Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık'ı ziyaret etti.

Akşener, daha sonra Yomra Belediye binası önünde vatandaşlara seslendi. İYİ Parti lideri açıklamasında Başkan Bıyık'a desteğini ortaya koydu.

Akşener şu ifadeleri kullandı;

Ben bir esnafın dükkanına girdiğimde iktidarı yermiyorum, kendimi övmüyorum. Bunun sebebi şu; uzun süredir vatandaşların derdinin konuşulmadığı bir dönem yaşıyoruz. Seçmenin derdinin çözülmesi gerekiyoruz. Uzun süredir oylarınız üzerinden tartıldınız. Türkiye’de unutuldunuz kardeşlerim. Sizin velinimet olduğunuzu unuttular. Sağlığım el verdiği sürece, bütün siyasetçilere asıl velinimetin siz olduğunu kafalarına vura vura anlatacağım.
Karşılaştığım manzaraları ağalara aktarmaya çalıştım. Garibanların yanında durmayı unuttular. Ben geçmişte aç yattığımız geceleri unutmadım. Ama Sayın Erdoğan unutmuş. Derdini söyleyen garibanları rezil rüsva eden 5 maaşlı danışmanların tesirine girmiş. Siz o kulağı çekeceksiniz. Tamamını koparın demiyorum ama ucunu koparacaksınız.

Ben hiç bir şey söylemiyorum, ama ben Merak Akşener’sem o köylü kızıysam, o neslin bir temsilcisiymsem sizi unutanların kafasına vura vura hatırlatmazsam Meral Akşener değilim. Bu gezileri sizin için yapmaya devam ediyorum. Gezdiğim yerlerde senden başka gelen yok diyorlar, onlar ağa paşa oldu gelmezler. Sizi unutmuşlar sizi el birliğiyle hatırlatacağım. Sizi tek tek gezecekler.

Belediye Başkanımızı seçtiniz. Allah ondan razı olsun, adam gibi adam. Şimdi, onun bir görevi var, adam olmayanlara direnmek, ahlaksızlık yapanlara direnmek, Yomra’yı soyanalra direnmek, canı pahasına direnmek, onun için başkanı size emanet ediyorum. Onun hizmetlerini takip edeceksiniz, eksiğini gediğini söyleyeceksiniz. Ona yol göstereceksiniz. O sizin evladınız, hayırlı hizmet yapacağını biliyorum. Ama siz de ona hem sahip çıkacak hem de yol göstereceksiniz.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler