Akçaabat’ta tartışma konusu olan yolda yeni gelişme

Akçaabat sahilinden geçirilmesi planlanan yol ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Akçaabat’ta tartışma konusu olan yolda yeni gelişme

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon ile Akçaabat arasındaki trafik sorununu çözmek için sahilden geçirilmesi planlanan ve tartışmalara neden olan yol ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Akçaabat belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’ı ziyaret ettiklerini belirterek oluşturulacak çalışma grubu ile alternatif bir plan hazırlanacağını söyledi.

Başkan Murat Zorluoğlu bugün gerçekleştirilen Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Aralık oturumunda yaptığı açıklamada “Akçaabat’ta sahilden geçmesi düşünülen sahil yolu için Akçaabat Belediye Başkanı ile birlikte Ulaştırma Bakanı Cahit Turhan’ı ziyaret ettik. Bakanımız ile Akçaabat’ın trafik sorununu Akçaabat Belediye Başkanımız ile görüştük. Sorun üzerine çalışmamız gerektiğini belirttik. Bir bakan yardımcısı görevlendireceğini söyledi. Ortak bir çalışma grubu oluşturacak ve bu çalışma grubu alternatif bir plan hazırlayıp bakanımıza sunacak. Bir plan üzerinde konuşulurken farklı alternatifler sunmak gerekir” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber