Akçaabat’a yapılan projeleri bir bir sıraladı! “Akçaabat önemli yatırımlar aldı”

Adnan Günnar Akçaabat’a yapılan projeleri bir bir sıraladı.

Akçaabat’a yapılan projeleri bir bir sıraladı! “Akçaabat önemli yatırımlar aldı”

AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, Trabzon Büyükşehir belediyesi tarafından projelendirilen Akçaabat Pazar yeri ve Otopark projesinin temel atma töreninde konuşma yaptı.

Akçaabat’ın önemli yatırımlar aldığını belirten Günnar projeleri bir bir sıraladı.

Akçaabat’a yapılan projeleri bir bir sıraladı! “Akçaabat önemli yatırımlar aldı”

Günnar, açıklamalarını şöyle sürdürdü;

“Belediyemizin Akçaabat ilçemize karşı metropol kent yaklaşımından dolayı duyduğum onuru ifade etmek istiyorum. Bu anlayışı yerleştiren Akçaabat halkına da şehirli olma anlamındaki kendilerini kültürel gelişiminden kaynaklı bu anlayışı yerine getirmelerinden dolayı ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. Akçaabat önemli yatırımlar aldı dolayısıyla Trabzon önemli yatırımlar aldı. Bundan sonra Ortahisar’a bir yatırım yapılıyorsa bu Akçaabat’a yapılan bir yatırım demektir. Akçaabat’a bir yatırım yapılıyorsa bu Yomra’ya yapılan bir yatırım demektir. Bu üç ilçeyle birlikte Trabzon’un 18 ilçesine yapılan yatırım anlamına gelmektedir.

Bakın Trabzon’a Akçaabat’ta üçüncü Üniversiteyi kazandırdık. Biz şehir hastanesini yeniden kazandırıyoruz nerede gene Akçaabat sınırları içerisinde bir kısmı da Ortahisar sınırlarında. Biz Afad yerleşkesini Doğu Karadeniz bölgesinin en büyük yerleşkesini yine Akçaabat’a gerçekleştiriyoruz. Yine yetmedi biz Akçaabat’ta spor lisesini, kapalı spor salonlarını, yüzme havuzlarını gerçekleştiriyoruz. Bunun dışında tüm Karadeniz’de olmayan et kombinasını yine Akçaabat’ta gerçekleştiriyoruz. Elhamdülillah bizlerin yapmış olduğu bu hizmetler bizim kendimize ait değil milletin vergileriyle, gayretleriyle edinilmiş gelirlerin bir şekilde olması gerektiği gibi Akçaabat ilçemize ve Trabzon’umuza kazandırılmasıdır.

Bu vesileyle Akçaabat’ta daha fazla daha büyük yatırımlarda yapılmaktadır. Akçaabat belediyemizin başlatmış olduğu girişimler millet parkından, eski devlet hastanesinin yerine otopark ve yeşil alan yapılmasına varıncaya kadar. Yine hükümet aracılığı ile eski açık cezaevinin şimdi adliye binası haline dönüştürülmesi meselesi gibi birçok yatırımlara imza atıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanı’mızın Akçaabat’a vermiş olduğu değer ortadadır. Nitekim çok yakın bir zamanda da Akçaabat’ı ziyaret etmiştir. Akçaabat’taki bu Salı pazarının orijinal mekanı olan yerdeyiz. Evliya Çelebiden bahsetti Sayın Akçaabat Belediye Başkanımız bizde kendimizin evliya çelebisi olarak baktığımızda Akçaabat Salı Pazarı denildiğinde bütün Karadeniz’in en merkezi Pazar yeri olarak biliyoruz.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber