Akçaabat'ta yeni sosyal yaşam alanları oluşturuluyor

Akçaabat Belediyesi ekipleri tarafından İlçedeki Mahallelerde program dahilinde yeni spor ve sosyal alanlar hayata geçiyor.

Akçaabat'ta yeni sosyal yaşam alanları oluşturuluyor

Akçaabat Belediyesi ekipleri Başkan Osman Nuri Ekim’in talimatları doğrultusunda yemyeşil bir Akçaabat için yeni alanlar oluşturmaya, tertemiz çevre dostu projeler üreterek halkın yaşam kalitesini arttırmayı sürdürüyor.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, 2019 yılı Mahalli İdareler Genel Seçimlerinden önceki vaatlerini hayata geçirmeye devam ediyor. Halkın zaman geçirebileceği sosyal alanlar ve spor yapabileceği yeni sahalar ilçeye kazandırılırken mevcut alanlarda da iyileştirme çalışmaları da devam ediyor.

Akçaabat Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan, Söğütlü ve Yıldızlı Mahallelerinde halkın keyifle zaman geçirebileceği sosyal alanlar kullanıma açılmıştır. Alanın içinde basketbol sahası, futbol sahası ve dinlenmek veya piknik yapmak için çardaklar da mevcuttur. Daha sağlıklı bir yaşam ve görüntü için alanın çevresinde peyzaj çalışmaları da yapılmıştır.

Sporun ve sosyal yaşamın önemine vurgu yapan Başkan Ekim, “Yeni sosyal alanlarımız hepimize hayırlı olsun. Akçaabat’ımızda halkımızın daha da kaliteli vakit geçirebilmesi için çalışmalarımız devam ediyor. Gelecek nesillere daha yaşanabilir bir Akçaabat bırakmak için yeni yaşam alanları kazandırıyoruz. Eski parklarımızı revize ediyor, yenilerini de ilçemize kazandırıyoruz. Her mahalleye en az bir çocuk parkı ve en az bir spor alanı kazandırmayı hedefliyoruz. Söğütlü Yıldızlı ve Yaylacık Mahallelerimizde yeni park alanlarının yapımını tamamladık. Çocuk oyun alanlarının yanında gerek parkların bünyesinde gerekse ayrı noktalarda basketbol, futbol gibi butik sahalar oluşturarak buralarda spor yapan sağlıklı nesiller yetişmesini sağlıyoruz. Yeşil alanlarımıza da yenilerini ekliyor, peyzaj düzenleme çalışmalarına önem veriyoruz. Programlarımız dahilinde, mahallelerimizi daha nitelikli, sosyal ve nefes alınabilir hale getireceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler