Akçaabat'ta tepki çeken proje için açıklama geldi: Buna izin vermeyiz

Karayolları projesinde yer alan yol projesi için tepkiler yükselmeye devam ediyor.

Akçaabat'ta tepki çeken proje için açıklama geldi: Buna izin vermeyiz

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde bulunan Söğütlü ve Yıldızlı sahilinden geçmesi planlanan yol projesi için Karayollarına bir tepki de AK Parti Akçaabat ilçe başkanlığından geldi. Açıklama yapan başkan Ahmet Hüseyin Altıntepe “Karayolları tarafından bu şekilde bir proje çalışması oldu. Fakat buna karar verecek olan Bakanımız  dahil tüm yetkililer ile konuşarak böyle bir projenin doğru olmayacağını ilettik. Bizim de kanaatimiz bu şekilde olmayacağı yönündedir.”  dedi.

 Altıntepe “Biz seçimde milletimize bu alanların, yürüyüş, bisiklet ve sosyal alanla ile Atakum sahili gibi olacağının, Akçaabat’tan Akyazı Stadyumuna kadar tesisler yapacağımızın sözünü verdik. Şimdi gündemden kalkan bu projeleri ortaya atmak doğru değildir. Bu şekilde bir projeyi bundan önce kabul etmedik bundan sonra da kabul etmeyiz” dedi.Çözüm Çevre YoludurDenizi doldurarak şehirleri denizden uzaklaştırmanın doğru bir yaklaşım olmadığını da dile getiren Hüseyin Altıntepe “Şuan için Akçaabat’ın beklediği Yaylacık Hastane Kavşağı ve Trabzon Üniversite önündeki kavşağın yapılmasıdır. Bunlar geçici bir çözüm olacaktır. Biz çözüm olarak güney çevre yolunun yapılmasından yanayız. En azından Akçaabat geçişi ile buna başlanabilir. Bu şekilde hem daha ekonomik yol yapmış oluruz hem de sahillerimizi kaybetmemiş oluruz.” dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber