Akçaabat'ta parklar daha sağlıklı ve daha güvenli

Akçaabat Belediyesi ilçedeki parkları dezenfekte etti.

Akçaabat'ta parklar daha sağlıklı ve daha güvenli

Akçaabat Belediyesi şehrin tamamındaki çocuk oyun parklarında yıkama ve dezenfekte çalışmaları yapıyor.

Akçaabat İlçesindeki tüm parklarda bakım, onarım, tamirat ve yenileme çalışmalarının yanında yıkama ve dezenfekte çalışmaları aralıksız sürüyor.

Akçaabat Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından şehrin her Mahallesine bir park yapımı kapsamında çalışmalara devam ederken diğer taraftan da Akçaabat Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince yapılan ve mevcut parklarda yıkama ve dezenfekte çalışmaları periyodik olarak yapılıyor.

Konu ile ilgili bilgi veren Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim “Şehrimizdeki tüm çalışmalarımız dört koldan yürütüyoruz. Söz verdiğimiz gibi her mahalleye bir park projemizi hayata geçiriyoruz. Şehrimizde mevcut parkların yanında yeni yapılarak halkımızın hizmetine sunulan parklarda bakım onarım, temizlik ve dezenfekte çalışmalarına önem veriyoruz. Parklarımızda gerçekleştirdiğimiz tadilat çalışmaları ve çocuk oyun parklarımızda yürüttüğümüz yıkama ve dezenfekte işlemleriyle parklarımız daha sağlıklı ve güvenli. Çocukları virüslere karşı korumak için rutin olarak sürdürülen yıkama ve dezenfekte işlemleri daha da sıklaştırılarak çocuklarımızın daha hijyenik ortamlarda oynamaları sağlanıyor. Gerek çocuklar gerekse aileleri gönül rahatlığıyla parklarımızda vakit geçirebilirler. Bütün gayretimiz daha yaşanılabilir bir Akçaabat’ı inşa etmektir.” Dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler