Akçaabat'ta özel bireyler için eğitim merkezi açıldı

Akçaabat'ta tam donanımlı eğitim merkezinin açılışı yapıldı.

Akçaabat'ta özel bireyler için eğitim merkezi açıldı

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde özel bireyler için hazırlanan tam donanımlı eğitim merkezinin açılışı yapıldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Akçaabat Yıldızlı TOKİ Özel Gereksinimli Bireyler İçin Eğitim Merkezi'nin açılışına Vali İsmail Ustaoğlu, Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Akıl, okul müdürleri, özel bireyler ile ailelerinin katıldığı belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Ekim, özel eğitime ihtiyaç duyan bireylerin eğitimlerinin önemli olduğunu aktardı.

Eğitim merkezinin açılışını Engelliler Haftası'nda yaptıklarına dikkati çeken Ekim, şu değerlendirmede bulundu:

"Tam donanımlı ve en özel eğitim merkezimizi her biri birbirinden değerli özel yavrularımıza armağan ettik. Eğitim merkezimiz, geçmiş dönemde TOKİ sosyal konutu olarak kullanılıyordu. Binanın tadilatı belediyemiz tarafından yaptırıldı. Okulun masa, sandalye gibi materyal ve tefrişatları ise Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından temin edildi. Merkezde, öğrenim çağının dışına çıkmış özel bireyler hobilerine ve düzeylerine göre eğitim alıp zaman geçirebilecekler. Özel durumlarına göre gün boyu ya da belirli saatler içerisinde burada alanında uzman öğretmenlerle birlikte eğitim alabilecekler."

Akçaabat'ta özel bireyler için eğitim merkezi açıldı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler