Akçaabat'ta Off-Road heyecanı

Akçaabat ' ta düzenlenen " Karadeniz Off-Road Kupası 2. Ayak " yarışları büyük heyecana sahne oldu.

Akçaabat'ta Off-Road heyecanı

Trabzon Off-Road Kulübü'nün organizatörlüğünde 1. ayak yarışı Ardeşen'de gerçekleştirilen Karadeniz Off-Road kupasının 2. ayak yarışı 24-25 Eylül tarihlerinde Akçaabat'taki sahil dolgu alanında yapıldı.

Trabzon Valiliği, Akçaabat Kaymakamlığı, Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Akçaabat Belediyesi, Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl ve İlçe Müdürlükleri ve TROFF'un yoğun çaba ve ilgileri ile hazırlanan yarışa çok sayıda firmada sponsor oldu.
Organizasyon 24 Eylül Cumartesi günü motosiklet gösterileri ve kamp eğlenceleri ile başlarken, yarışmanın startı Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen tarafından 25 Eylül Pazar günü verildi.

Off-Road araçlarının kıyasıya mücadele ettiği yarışlar, engelli parkur ile mükemmel seyir ve adrenalini yüksek, heyecan dolu anlara sahne olurken, izleyenler de hem eğlenip hem de büyük bir heyecana şahit oldular. Akçaabat'ta, yarışın halk tarafından uzun zamandır beklenmesi sebebiyle oldukça kalabalık bir seyirci kitlesi oluşurken, yarışları izlemeye Trabzon halkının yanı sıra çevre illerden de büyük ilgi olduğu gözlemlendi.



Türkiye, Gürcistan ve Azerbaycan'dan 30 araç ve 60 sporcunun katıldığı büyük heyecan, yarışma alanında gerçekleştirilen ödül töreniyle son buldu. Ödül törenine, Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Akçaabat İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Hacıhasanoğlu, Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, Akçaabat Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Engin Uzun, Paris Trabzonlular Derneği Başkanı Bülent Cumur, Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Turhan Bektaşoğlu katıldı.





HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber