Akçaabat'ta dezenfekte çalışmaları sürüyor

Akçaabat Belediyesi, Koronavirüs Dezenfekte Aracı ile İlçe genelindeki temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Akçaabat'ta dezenfekte çalışmaları sürüyor

Yeni Koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı aldığı tedbirler doğrultusunda çalışmalarını kararlılıkla sürdüren Akçaabat Belediyesi, Koronavirüs Dezenfekte Aracı ile İlçe genelindeki temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Akçaabat Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde sürdürdüğü temizlik, ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarına devam ediyor. Ortak kullanım alanları ile cadde ve sokaklarda çalışmalarını aralıksız sürdüren Akçaabat Belediyesi ekipleri, Koronavirüs Dezenfekte Aracı ile program dâhilinde Mahalle ve Sokaklarda temizlik çalışmalarını sürdürdü.

Akçaabat'ta dezenfekte çalışmaları sürüyor

"BU ZORLU SÜRECİ İNŞALLAH HEP BİRLİKTE ATLATACAĞIZ"

‘Her şey sağlığımız için’ düşüncesiyle yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı tüm olanaklarını seferber ettiklerini belirten Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, "Salgın karşısında ilçe genelinde tedbirlerimizi en üst seviyeye çıkararak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizler halkımızın sağlığı için ilaçlama, dezenfekte ve temizlik çalışmalarımıza hızla devam ederken, halkımızdan da mümkün oldukça evlerinde kalmalarını istiyoruz. Bu zorlu süreci inşallah hep birlikte atlatacağız. Tüm vatandaşlarımızın bu süreçte resmi makamların yaptığı uyarılara riayet etmesini, kişisel hijyen tedbirlerine uymalarını rica ediyorum." dedi.

Akçaabat'ta dezenfekte çalışmaları sürüyor

BAŞKAN EKİM, ÇÖP BIRAKMA SAATLERİ İÇİNDE UYARIDA BULUNDU

Başkan Ekim "Hayat kalitesini daha fazla yükselterek, halkın sağlıklı ve temiz bir çevrede yaşamasını sağlamak amacıyla İlçede Temizlik İşleri Müdürlüğümüzün ekipleri, çöp toplama ve genel temizlik çalışmalarını titizlikle yürütüyor. Tüm vatandaşlarımız akşam saat 18:00 ile 20:00 Saatleri arasında çöplerini poşetleyerek, çöp bırakma alanlarına bırakabilirler. Çöplerin zamanında bırakılmaması şehrimizde hem görüntü kirliliğine sebep oluyor hem de insan sağlığına zarar veriyor. Vatandaşlarımızın bu konuda duyarlı olmalarını istiyor ve çöp bırakma saatlerine riayet etmelerini önemle rica ediyoruz. Aksi takdirde ekiplerimizin tespiti halinde cezai işlemler uygulanacaktır” dedi.

Akçaabat'ta dezenfekte çalışmaları sürüyor

SAĞLIĞINIZ İÇİN MESAFENİZİ KORUYUN

İlçemizde virüs salgınına karşı alınan çeşitli önlemler çerçevesinde, Belediyemiz tarafından halkımızın yoğun kullanım alanları içerisinde olan banka ATM önlerine sosyal mesafe kuralına uyulması için görseller yapıştırıldı.

Akçaabat'ta dezenfekte çalışmaları sürüyor

Akçaabat'ta dezenfekte çalışmaları sürüyor

Akçaabat'ta dezenfekte çalışmaları sürüyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler