Akçaabat'ta dev açılış

Akçaabat'ta 270 Milyon TL'lik 12 tesisin Temel Atma töreni Bakan Veysel Eroğlu'nun katılımı ile yapıldı.

Akçaabat'ta dev açılış

Orman ve Şu İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Trabzon’un Akçaabat ilçesinde 270 Milyon TL’lik 12 tesisin temel atma törenine katıldı.

Törene Trabzon Valisi Yücel yavuz, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Adnan Günnar ve Salih Cora, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, DSİ Bölge Müdürü, tesislerin yapımını üstlenen müteahhit firmalar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende konuşma yapan Trabzon Valisi Yücel Yavuz, “Trabzon insanı darbe girişiminde de gözünü kırpmadan devletinin vatanının bayrağının yanında olduğunu göstermiştir. Hizmetlerin en güzelini hak ettiğini ortaya koymuştur. Temeli atılacak bu tesislerin bölgemize ve Trabzon’umuza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.



Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu düzenlenen törende yaptığı konuşmada “12 tesisimizin açılışını yapacağı. Trabzon’umuza, Akçaabat’ımıza hayırlı olsun. Trabzon’un geleceği parlak. Biz buraya muhteşem tesisler yaptık yapmaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımızın Trabzon’a karşı ayrı bir sevgisi var. O zamanlarda Trabzon'a hiç yatırım yoktu. Şuanda Trabzon’a çok büyük yatırım yaptı. Bu 12 tesisin temelini atıyoruz ama bu yeterli değil. Trabzon’a gelirken her zaman heybemiz dolu geliyoruz. Trabzon’da bugün 36 müjde ile geldim. Biz sizlerin hizmetkârı olarak Trabzon’a ne yapılması gerekiyorsa yapmak boynumuzun borcu. FETÖ’ye karşı Trabzon büyük bir kahramanlık destanı verdi. İnşallah sizler oldukça bu ülkede kimse darbeye teşebbüs bile edemeyecektir. Karakaya barajı müjdesini de veriyoruz. Onu da yapacağız. Daha önce verdiğimiz 62 müjdenin 48’ini 1 yıl olmadan yaptık. Diğerlerinin de temeli atıyoruz yapacağız. Bu yatırımlar devam edecek. Doğu Karadeniz’inde dünyanın da merkezi Trabzon.” ifadelerine yer verdi.

Bakan Eroğlu tören sırasında Trabzonlu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu telefonla aradı. Bakan Soylu telefon bağlantısı ile yaptığı açıklamada, “Bugün siz orada çok nemli bir açılışa ev sahipliği yapıyorsunuz. Bu yapılan hizmetler büyük bir heyecan uyandırmaktadır. Hemşerilerime teşekkür ediyorum. Kıymetinizi biliyoruz. Teşekkürlerimizi arz ediyoruz.” Şeklinde konuştu.

Daha sonra Bakan Eroğlu ve protokol üyeleri sahneye çıkarak temel atılacak yerlere canlı olarak bağlanarak açılışı gerçekleştirdiler.




 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber