Akçaabat'ta 2020'de 737 nikah kıyıldı

Akçaabat Belediyesi tarafından 2020 yılında 737 nikah kıyıldı.

Akçaabat'ta 2020'de 737 nikah kıyıldı

Trabzon'da Akçaabat Belediyesi Evlendirme Memurluğunca 2020 yılında 737 nikah kıyıldı. 

Akçaabat Belediyesi Evlendirme Memurluğuna müracaat eden çiftlerden Esra Keskinsoy ve Gökhan Kıran çiftine ait nikah 2020 yılının son nikahı olarak kayıtlara geçti.

Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Salonunda kıyılan nikah ile  çiftler yeni bir hayata yelken açtılar. Akçaabat Belediyesinin Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Salonunda yapılan imza töreni sade bir şekilde gerçekleşti. Nikah şahitleri de deftere imzalarını atarak birlikteliğine onay verdiler.

Zaman zaman bazı çiftlerin nikahını kıyarak mutluluklarına ortak olan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim; evlenmek suretiyle en kutsal birliktelik olan evlilik müessesesini kuran bütün gençlere mutluluklar dileyerek: “Akçaabat Belediyesi Nikah Memurluğu her yıl yüzlerce çiftin mutluluğuna ev sahipliği yapmaktadır. Birçok genç çift Belediye salonlarımızda 'evet' diyerek ömür boyu birlikteliğin en önemli şartını yerine getirmektedir. Bizler de bir 'evet' ile mutluluklarına ortak, evliliklerine vesile oluyoruz” dedi.  

Akçaabat'ta 2020'de 737 nikah kıyıldı

Akçaabat'ta 2020'de 737 nikah kıyıldı

Akçaabat'ta 2020'de 737 nikah kıyıldı
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber