Akçaabat Akçakale köyü hırsızlardan bıktı

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Akçaabat İlçesi Akçakale Mahallesi Zeytinlik mevkiine hırsızlar dadandı. Semtte yaşayan vatandaşları canında bezdiren hırsızlar bu sabahta 5 ayrı eve girdi. Hırsızların bugünkü kurbanları kendilerine 5 ayrı adreste 1 t

Akçaabat Akçakale köyü hırsızlardan bıktı

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Akçaabat İlçesi Akçakale Mahallesi Zeytinlik mevkiine hırsızlar dadandı. Semtte yaşayan vatandaşları canında bezdiren hırsızlar bu sabahta 5 ayrı eve girdi. Hırsızların bugünkü kurbanları kendilerine 5 ayrı adreste 1 ton fındık, 2 adet silah ve bir miktar para kaptırdı.

Olay yerine İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Olay Yeri İnceleme ekipleri giderek çalışma başlattı. Ekipler, 5 ayrı evde yapmış oldukları çalışmada hırsızların ellerine eldiven taktıkları ve bu nedenden ötürü parmak izi bırakmadıkları bilgisine ulaşıldı. Haber61 bugün öyle bir detaya ulaştı ki; okuyanlarda şaşkına dönecek.

Semtte 60 hane bulunmakta ve 5 aydır hırsızlar burayı mesken tutmuş durumda. Mahallede bulunan hanelerden 20 Haneye hırsızların girdiği öğrenildi. Semt sakinleri, Haber61 Muhabirlerine anlattıklarına göre; Hırsızlar girecekler evleri önceden gözetliyor ve boş olduğuna kanaat getirince girdiğini söylüyorlar. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber