Akar'ın paylaşımına tepki! Bu ne sorumsuzluk

Demokrat Parti İl Başkanı Ali Akar'ın paylaşımına tepki geldi.

Akar'ın paylaşımına tepki! Bu ne sorumsuzluk

Haber61 - Haber Servisi - Atakan Kadıoğlu - Demokrat Parti Trabzon İl Başkanı Ali Akar’ın sosyal medya hesaplarında yaptığı paylaşım tepki ile karşılandı.

Trabzon’da Arap turistlerle ilgili olarak hassas bir süreç yaşanırken, Akar’ın yaptığı bu paylaşım “ciddi bir sorumsuzluk" olarak değerlendirdi.

Akar paylaşımında şu ifadeleri kullandı;

“Akşam Maraş Caddesi’ne girdim. Önümde, sağımda solumda Arap! Arapça müzik grubu, kemancı. Bir an için, “ben neredeyim” dedim. Tabelalar Türkçe olunca meğer ben Trabzon imişim dedim”

Akar'ı açıklamasına ilk tepki AK Parti Trabzon Başkan Yardımcısı Bayram Öztürk'ten geldi.

Öztürk, "yıllarca Trabzon'un ekonomik kurtuluşu 'Turizm' sektörü diye manşet attıranlar, bugün Ortadoğu'dan gelen turistler üzerinden şehrimizin güzel yaşanabilir gezilebilir şehir tanıtımına darbe vuruyorlar. Turisti hedef alarak, Turiste düşmanlık imalı  ifadeler, şehre  ihanet değilse nedir" ifadelerini kullandı.

Akar'ın paylaşımına tepki! Bu ne sorumsuzluk

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber