AK Partili eski vekilden il başkanlığı açıklaması: Talebim de niyetim de yok

AK Parti Trabzon eski Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu Aleni soruların konuğu oldu.

AK Partili eski vekilden il başkanlığı açıklaması: Talebim de niyetim de yok

Her hafta Çarşamba günleri Haber61TV ekranlarında yayınlanan Aleni Sorular’ın bu haftaki konuğu AK Parti Trabzon 25. Ve 26. Dönem milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu oldu.

AK Parti il Başkanlığı için adının geçmesi ile ilgili konuşan Ayşe Sula Köseoğlu, “İl başkanlığı ile ilgili bir talebim, niyetim yok ama insanlar tabi Trabzon’da olduğumuz için seviyorlar, yakıştırıyorlar, olsa iyi olur diyorlar. Türkiye’de artık sonuçta kadın siyaset figürü daha yaygın alanlarda kendini göstermeye başladı. Belediye başkanlığında daha fazla kadın var. İl Başkanlığında bugün Edirne il başkanımız kadındı, geçtiğimiz günlerde de Kırşehir’de kadın il başkanı atandı. Kendisini arayıp tebrik edeceğim. Kadınların daha çok siyasette yer almasını hep destekler nitelikte siyaset yaptım” dedi.

GELECEK SEÇİMLERDE ADAY OLACAK MI?

Gelecek seçimlerde aday olup olmayacağı konusundaki soru üzerine açıklamalarda bulunan Köseoğlu, “Konjektürel anlamda hayatın ne getireceğini bilmem. İlla şu olacağım bu olacağım diye kendime bir kısıtlamam yok. Fark yaratabileceğimi düşündüğüm işlerde elimi taşın altına koymaktan çekinmem. İlla şunu olacağım gibi bir kısıtlamam da yok. Siyasi tecrüben var, mesleki birikimim var, ekonomik anlamda kimseye bir bağımlılığım yok” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler