AK Parti Yomra'da yeni yönetimden ilk toplantı

AK Parti Yomra İlçe Yönetim Kurulunun ilk toplantısı AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu başkanlığında il binasında yapıldı. 

AK Parti Yomra'da yeni yönetimden ilk toplantı

Geçtiğimiz haftalarda AK Yomra İlçe Başkanı olarak atanan Abdulkadir Özdemir ilçe yönetim kurulunu oluşturarak ilk toplantısını AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu başkanlığında AK Parti il binasında gerçekleştirdi. 

AK Parti Yomra İlçe Yönetim Kurulunun ilçedeki denge ve hassasiyetler gözetilerek oluşturulduğunun altını çizen İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu "Yeni oluşturduğumuz ilçe yönetim kurulu ilçemize ve şehrimize hayırlı olsun. İlçe başkanlığına Abdulkadir Özdemir adının açıklanmasından sonra Yomra'da büyük bir heyecan ve sevinç oluştu. Hem kişiliğiyle hem de çalışkanlığıyla Yomralıların sevdiği bir şahsiyet olan Abdulkadir Özdemir Başkanımız ve aynı hassasiyetler baz alınarak oluşturduğumuz ilçe yönetim kurulumuz ile Yomra'da yeni bir sürece girdik. Allah'ın izniyle hem Yomra'da hem de Trabzonumuz'da büyük başarılara imza atacağız."dedi. 

akp

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı olarak bütün ilçeler ile uyumlu bir şekilde çalışma yürüteceklerini ifade eden Dr. Sezgin Mumcu "Bizler nasıl ki İl Başkanlığı olarak genel merkezimizle koordineli ve istişareli bir şekilde, uyum halinde çalışmalarımızı yürütüyorsak ilçelerimiz de il teşkilatımızla aynı hassasiyetlerle çalışmaları birlikte yürütecek. Bu sebeple İl Başkanlığı binamızda yeni oluşturulan Yomra İlçe Yönetim Kurulu ile birlikte tanışma toplantısı düzenledik. Burada ilçe yöneticilerimizle birebir tanışarak güzel bir birliktelik mesajı verdik. İnşallah birlik ve beraberliğimizi her geçen gün daha da güçlendirerek Yomra'da güzel çalışmalar yapacağız." ifadelerini kullandı. 

AK Parti Yomra İlçe Başkanı Abdulkadir Özdemir de İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu'ya teşekkür ederek "Kıymetli il başkanımıza bizlere güvendiği için çok teşekkür ediyorum. Büyük bir sorumluluk aldığımızın farkındayız. Çok çalışarak Yomra'da davamızı yeniden şaha kaldıracak ve AK Parti'nin bayrağını hakettiği yere taşıyacağız. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde ve İl Başkanlığımızın koordinasyonuyla ilk olarak 2023 ve 2024 seçimlerinden zaferle çıkmak için gece gündüz demeden çalışacağız. Rabbim bizlere kolaylıklar versin. Durmak yok yola devam inşallah."diye konuştu.


Yomra İlçe Yönetim Kurulu; 

Abdülkadir ÖZDEMİR
Adem YILDIZ
Ayşegül ALHAS
Birol TUNA
Cemil URAL
Haris Emre AKTÜRK
Mustafa UYGUR
Oktay YILDIRIM
Orhan ŞAHİN
Osman ŞAHİN
Ömür KARSLI
Selçuk SEZGİN
Sümeyra ÇALIK
Tuncay İSKENDER
Ufuk YİĞİT

Yedek Yönetim ; 
Hamza PASLI
Ömer BAYRAK
Olcay KÖSE
Sabri YILMAZ
Duygu KARADOĞAN
Ali ŞENER
Berat KAZANCI
Berat SELİM

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber