AK Parti Trabzon’da ilçe kongrelerine Hayrat ile başladı

AK Parti Trabzon’da kongrelere başladı.

AK Parti Trabzon’da ilçe kongrelerine Hayrat ile başladı

Haber61/Haber Servisi

AK Parti Trabzon’da ilçe kongrelerine Hayrat ile başladı.

Hayrat'ta AK Parti İlçe kongresinde seçime tek liste ile gidildi.

Mevcut Başkan ve Başkan adayı Serkan Karaahmetoğlu'nun listesi şu şekilde;

AK Parti Trabzon’da ilçe kongrelerine Hayrat ile başladı

AK Parti Hayrat İlçe Kongresi’nde AK Parti kurmayları önemli mesajlar verdi.

Verdiğimiz sözleri tek tek tutuyoruz

AK Parti Hayrat İlçe Kongresi’nde konuşan Trazon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, “Bismillah diyerek partimizin il ve ilçe kongrelerine Hayrat’tan başlıyoruz” dedi.

Başkan Zorluoğlu şunları söyledi:

“AK Parti kuruluşundan itibaren sırtını sadece millete yaslayan, gücünü yalnız milletten alan bir parti olarak temayüz etmiştir. Sayın Cumhurbaşkanımızın deyişiyle Ak Parti’nin hamurunu milletimiz yoğurmuştur. AK Parti’nin kumaşını millet dokumuştur. İşte bu nedenle Ak Parti kuruluşundan bugüne vesayet odaklarının değil, milletin direktifleriyle hareket eden, güç odaklarının değil milletin hayallerini gerçekleştiren ve dünya beşten büyüktür diyerek ümmetin umutlarını taze tutan ender siyasi hareketlerden birisi haline gelmeyi başarmıştır. Pandemi olmak üzere yaşadığımız bütün olumsuzluklara rağmen seçim döneminde halkımıza verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirmeye başladık. Seçimden önce söz verdiğimiz gibi sadece Trabzon’un merkezine değil, 18 ilçenin tamamına kaynaklarımızı adil bir şekilde tahsis ediyoruz. Başta içme suyu, kanalizasyon ve yol gibi alt yapı meseleleri olmak üzere ilçemizin çözüm bekleyen meselelerine çözüm üretmeye başladık.” 
 
Güçlü Türkiye vurgusu

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu da kongrede, "Dünyada adını duyuran öncü bir ülke küresel güç haline geldik. Biz bunu yaparken inandığımız yolda yürüdük” dedi. 

Prangaları kaldırdık

Ardından kürsüye çıkan Ak Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora ise, "AK Parti bu milletin umudu ile kuruldu. AK Parti sağlıktan savunma sanayine ülkemizde ilkleri gerçekleştirmiştir. Demokrasimizin gelişmesi noktasında Türkiye’nin ayağındaki prangaları kaldırmıştır.” şeklinde konuştu. 

“Türkiye’nin bu şahlanışına mazlum milletlerinde ihtiyaçları vardır. Yola çıkış amacımızı hiçbir şekilde unutmadık. Davamıza sıkı sıkıya bağlıyız.” diyen Cora, "Kongrelerimiz büyümemize vesile olmalıdır. Demokrasi şölenine , liderimizin arkasında durduğumuzun en önemli göstergesi, fotoğrafıdır. Sizlerin emrinde olmaya devam edeceğiz. Kardeşliğimizi bozmak isteyenlere Allah fırsat vermesin” şeklinde konuştu. 

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi konuşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür etti.

Revi, "Fındık ve çay fiyatları konusunda teşekkür ediyorum. Fiyatlar üreticileri memnun etmiştir. Cumhurbaşkanımız Erdoğan, her zaman üreticilerin yanında olmuştur” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler