AK Parti Trabzon İl Başkanlığı için adı geçen Mehmet Karaoğlu: Elimizi taşın altına seve seve koyarız

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Karaoğlu, AK Parti Trabzon’da il başkanlığı başlayan temayül sürecini değerlendirdi.

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı için adı geçen Mehmet Karaoğlu: Elimizi taşın altına seve seve koyarız

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi’nin başka bir göreve atanması sonrası hızlanan il başkanlığı süreci, bugün il binasında yapılan temayül çalışmaları ile başladı.

Temayül yoklaması için il binasına gelen ve adaylığını resmen açıklamamasına rağmen adı başkanlık için güçlü bir şekilde seslendirilen Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Karaoğlu haber61 mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Karaoğlu haber61'e yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı

Hayırlı olsun

Temayül tüm teşkilatımıza hayırlı olsun. Temayüller Teşkilatların birlik beraberlik içerisinde gönülden destekledikleri üyelere oy verdikleri günlerdir. Bugün de yine böyle bir gündeyiz. İl başkanlığı ile alakalı bu uygun, yapabilecek olan gönlümüzden geçen 3 tane ismi yazdık.

Taşın altına elimizi koyarız

Biz teşkilatların tabanından gelen birisiyiz. Ben yıllardan beri AK Parti’de görev yapan Gençlik kollarından bu tarafa bir çok görevde bulunan bir kardeşinizim. Teşkilatımızın teveccühü bizi mutlu ediyor, potansiyel olarak aday gördüler. Mevcut bir görevimiz var, bu nedenle alenen bir adaylık açıklamak istemedim. İl başkanlığı teşkilatın en üst aşamasıdır, bu görev teşkilat mensupları için onur vericidir. Bu görevden kaçma lüksümüz yok, teşkilatımız teveccüh gösterdikten sonra genel merkezimiz de görev verdiği takdirde elimizi taşın altına seve seve koyarız." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber