Ak Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısından zehir zemberek sözler

"‘Ben oraya geçerim sonra AK Parti’ye dönerim’ gibi hesapların içine kimse girmesin! Bu gemiden inen bu gemiye binemez!"

Ak Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısından zehir zemberek sözler

Haber61/Haber Servisi
Röportaj: Levent Ustabaşı 

AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı Halil ibrahim Demirtaş ile kısa soru-cevap;


Aday adyalığı sürecinde gördüğünüz bazı şeylerden çok “midem bulandı” dediniz neden?
Bazıları çıkıp aday olmak için parti parti geziyor. Bunların bir kısmı kendi içimizden…

Olmaz mı? Olamaz mı?
Olur da bir dik duruşu olur insanın. Bir karakteri olur. Bir ay önce başka bir ay sonra başka olunmaz ki? Aday gösterilmedi diye başka partiye geçilmez. 

Siyaset bu deyip geçsek?
Ben geçmem. Geçmeyeceğim. 
Benim bir davam var. 16 yıldır hizmet ediyorum, bir emeğim var. Çeşitli kademelerde görev yaptım yapmaya devam ediyorum. Herkesin bir hedefi var. Benimde var. ilerleyen zamanda belkide aday adayı olacağım! Ama şimdi birilerinin yaptığı gibi  yapmam! Aday  gösterilmedim diye başka çatı altına sığınmam! Bunu yapanlar ihanet içinde olanlardır. Ben davama, AK Parti’ye ihanet etmem. 

Ak Parti Trabzon İl Başkan Yardıcısından zehir zemberek sözler

Sadece bu mu?
Geçmekle kalsalar bir de Cumhur ittifakını dillerine dolamışlar. “Biz aslında Cumhur ittifakından ayrılmadık” diyerek kandırmaya kalkıyorlar. Buna müsade etmem. 

Ne yapacaksınız?
Elimden geldiğini...!! Trabzon’da herkes herkesi bilir. Bende kendi dilimde söyleyip eleştireceğim. Tıpkı şuanda yaptığım gibi. 

AK Partili başkan yardımcısı olarak Trabzon AK Parti’de zor sürece mi girdi?

Bakın benle kelime oyunu yapmayın. Ben bazı hususları gördüğümden böyle diyorum. Birileri düzgün konuşsun, temiz siyaset yapsın diyorum. Bu söylediklerimden “AK Parti Trabzon’da zorda” tespitini çıkaramazsınız. Böyle bişey yok! Hatta AK Parti Trabzon’da en rahat, en huzurlu, en güçlü dönemini yaşıyor. Mart sonunda Trabzon, Ankara’ya yine daha güçlü gidecek. Bu böyle bilinsin. Benim yukarıdaki sözlerim siyaseti düzgün yapmayanlaradır.

O isimler kimler?
İsim vermeyeceğim. Niye vermeyeceğim zaten o kişiler bunu istiyor. Gündemde yoklar. Neden sayemde gündem olsunlar?

İçlerinde AK Parti’den aday olmak isteyenler vardı. Bu eleştirileriniz bundan mı?
Ben genel konuşuyorum. Kimseyi kastetmiyorum. Bakın biz partimize başvuran tüm aday adaylarına şunu sorarız; “Eğer aday gösterilmezseniz başka partiden aday olmayı düşünüyor musunuz?” Bu soruya “hayır” diyenleri başka şeyler peşinde koşarken görüyorum.

AK Parti rekor oy alacak dediniz bu doğru mu?
Ben Cumhur ittifakının Trabzon’da en yüksek oyu alacağını düşünüyorum.

Son olarak ne demek istersiniz?

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bir sözünü bu vesileyle hatırlatırım; “Bu gemiden inen tekrar bu gemiye binemez!”

Neden özellikle bu söz?

“Ben oraya geçerim sonra AK Parti’ye dönerim” gibi hesapların içine girmesinler, halkımızı da kandırmasınlar…

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
34 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber