AK Parti Trabzon İl Başkan Adayı Kaya: Derdimiz millettir koltuk sevdalısı değiliz

AK Parti Trabzon İl Başkan Adayı Metin Kaya yaptığı açıklamada koltuk derdinin olmadığını belirtti.

AK Parti Trabzon İl Başkan Adayı Kaya: Derdimiz millettir koltuk sevdalısı değiliz

Ak Parti Trabzon İl Başkan Adayı Metin Kaya ilçe ziyaretlerini sürüyor. Araklı, Sürmene ve Dernekpazarı ilçelerine ikinci ziyaretlerini gerçekleştiren Kaya yaptığı açıklamada koltuk derdinin olmadığını belirterek, “Ak Parti’nin gelecek yarınlarına doğru, dürüst, hizmet sevdalısı kadrolar katmak bu manada partimize katkı sağlamak için çıktığımız yolda ALLAH’ın izniyle güzel ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Gittiğimiz her yerde Sayın Cumhurbaşkanımız ve Partimizin Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgiyi aşkı görüyoruz. Ama partinin gidişatı ile ilgili maalesef aynı şeyleri duyamıyoruz. Sayın Erdoğan’ın bu mirasını hiç edenlere karşı sesimizi daha gür çıkarmalıyız. İnsanlar korkutulmuş, bastırılmış. İnanın tarlalarda, odun keserken, bahçesini yaparken insanları ziyaret ediyorum. Ve omuzlarımızdaki yük, sorumluluk her ziyarette bir kat daha artıyor. Partimizin tabanının bu sesini kongrede dile getireceğim. Emin olun koltuk derdimiz yok, emin olun makam mevki hiç umurumda değil. Sadece bu şehrin bu milletin geleceğini partimizin 2023 hedeflerini düşünüyor ve daha fazla nasıl bu şehre bu millete hizmet edebilirizi düşünüyorum. Şölen havasında gerçekleşecek olan kongremizin şimdiden şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Demokrasinin gerçek sahibi millettir. Millette gitmeyen milletini dinlemeyen kişilerin demokrasinden bahsetmesi yersizdir. 2023 yürüyüşümüzü demokrasi ile reformlar ile daha da ileriye taşımak adına demokrasinin gerçek sahipleri ile oluşturacağımız yönetim kurulu listemiz bu şehri bu ülkeyi yansıtan isimlerden oluşacaktır. Bu manada bizlere bugüne kadar güç veren herkese teşekkür ederim” diye konuştu.



CUMHURBAŞKANIMIZ SIRTINI MİLLETE DAYADI
Ortahisar İlçe Kongresinin coşkulu bir şekilde gerçekleştirildiğinin altını çizen Başkan adayı Kaya, sözlerini şöyle sürdürdü: “Ortahisar İlçe kongremizi gerçekleştirdik, kongre salonundaki coşku partimizin aslında ne kadar güçlü ve dinamik olduğunun bir göstergesiydi. Göreve gelen Salahattin Çebi başkanımızı tebrik ettim, görevinde başarılar diledik. ALLAH’ın izniyle Sayın Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşecek olan il kongremizde de aynı coşkunun yaşanacağını umuyorum.

Partimizde unutulan, vefasızlık yapılan sadece seçim zamanları akla gelen kişilerin de hakkını en iyi şekilde savunmak seslerini duyurmak adına tüm baskılara rağmen yolumuza devam ediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a da seslenmek istiyorum, bizim partimiz demokrasiye eş değer bir tüzüğe bir yapıya sahiptir. Ama birileri tarafından maalesef önümüze engeller konuluyor. Bir zaman Sayın Cumhurbaşkanımıza da aynıları yapmışlardı ama o haklı davasından dönmeyerek bugün dünya lideri oldu. Çünkü sırtını millete dayadı. Benim milletten başka destekçim yok. Ve ALLAH’tan başka kimseden korkum yok. Bu nedenle yolumuzu kesenlere de birilerinin dur demesini istiyorum.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber