AK Parti Trabzon'dan yatırım teşekkürü

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu açıklamalarda bulundu

AK Parti Trabzon'dan yatırım teşekkürü

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'e 550 Milyonluk yatırım için teşekkür ederek "AK Parti Trabzon İl Başkanlığı olarak ilimizde devam eden projeleri yakından takip ederken aynı zamanda ilimizin ne gibi yatırımlara ihtiyaç olduğu konusunda vatandaşlarımızdan ve kurumlarımızdan gelen taleplere göre planlamalar yapmaya da devam ediyoruz."dedi. 

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in Trabzon'da çok önemli müjdeler verdiğini belirten Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde 20 yıldır ülkemizde önemli yatırımlar yaptık. Türkiye'nin her konuda alt yapı ihtiyacını önemli ölçüde tamamladık. Fakat yapmış olduğumuz yatırımlarını en önemlisi Eğitime yapmış olduğumuz yatırımlardır. Sayın Bakanımız da Trabzon programında açıkladığı yatırım müjdeleri de gösterdi ki AK Parti'nin eğitim ve öğretim alanındaki yatırımları artarak devam ediyor." ifadelerini kullandı.  

Trabzon'a ilave 350 Milyonluk yatırımın şehirde büyük bir memnuniyet uyandırdığını ifade eden İl Başkanı Mumcu açıklamasını şöyle sürdürdü: "200 milyonluk Yatırım’a ilave 350 milyon daha eklenerek toplamda 550 milyonluk yatırım bize gösterdi ki ülkemizde ve şehrimizde eğitime büyük önem veriliyor. Dünyada krizler yaşanırken yatırımlar dururken Türkiye'de yatırım durmuyor. Hız kesmeden Milletimize hizmet üretmeye, çocuklarımızın geleceği için yatırım yapmaya devam ediyoruz. Sayın Bakanımızın müjdesini verdiği; 15 yeni Anaokulu, 193 okulun doğalgaz dönüşümü, özel eğitim kampüsü ve ilçelerde yapılacak olan ilkokul, ortaokul, lise ve spor salonları şehrimize hayırlı olsun. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere; Milli Eğitim Bakanımıza, kıymetli bakanlarımıza, milletvekillerimize ve belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler