AK Parti Trabzon'dan Beşikdüzü'ne çıkarma

AK Parti’den Beşikdüzü’ne İl Başkanıyla, 3 Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkanıyla çıkarma..

AK Parti Trabzon'dan Beşikdüzü'ne çıkarma

AK Parti Beşikdüzü Ekim Ayı İlçe Danışma Toplantısı Ali Şükrü Bey Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Toplantıya AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Adnan Günnar, Salih Cora, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Bahar Ayvazoğlu, Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, AK Parti Beşikdüzü İlçe Başkanı Harun Demirci, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Kadın Kolları Yöneticileri ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

Toplantı sonrasında Başkan Revi ve beraberindeki Milletvekilleri Günnar, Cora ve İl Kadın Kolları Başkanı Ayvazoğlu geçtiğimiz aylarda ilçede meydana gelen sel felaketinden mağdur olan esnafı ziyaret ederek alışveriş yaptı ve sorunları yerinde dinledi.

BİZ LAFA DEĞİL İŞE BAKIYORUZ!

Toplantıda konuşma yapan İl Başkanı Revi, “Cennet vatanımız uğruna canını feda eden şehitlerimize rahmet gazilerimize sağlık diliyorum. Beşikdüzü’müzde yaşan sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın mekanı cennet olsun. Beşikdüzü Belediye Başkanımızın bir ifadesi var ‘Bizim bir hayalimiz var’ diye evet bizim Beşikdüzü için projelerimiz var ve biz bunların gerçekleşmesi için büyük bir çalışma gösteriyoruz. Bizler burada vekillerimiz de Ankara’da mesailerine devam ediyor. Yazılıp çiziliyor fakat biz lafa değil işe bakıyoruz ve iş üzerine iş koyarak o laflara gereken cevabı veriyoruz. Terör örgütü FETÖ ile de PKK ile DAEŞ ile de mücadelemiz sürüyor kökleri kazınıncaya kadar sürecektir” dedi.



15 TEMMUZ BİR KURTULUŞ MÜCADELESİYDİ!

Beşikdüzü ve Trabzon’un AK Parti’ye çok büyük bir kuvvet verdiğini ifade eden Milletvekili Balta, “Ülkemiz üzerinde oynanan oyunlar bitmiyor ve çok büyük oyunlar oynanıyor. AK Partimiz iktidar olduktan sonra da bu oyunlar devam etti ve milletimiz bu oyunları iradesiyle birlikte bozdu. Paralel terör örgütünün yaptığı 15 Temmuz darbe girişimi de başarısızlıkla sonuçlandı. O hainler 40 yıllık sinsi planlarını devreye koymuştu. Aziz milletimizin gücüyle onlara gereken cevabı verdik. 15 Temmuz bu ülkenin bir kurtuluş mücadelesiydi. O gece sokaklara dökülen yaşlısı genci erkeği kadını hainlere ve alçaklara silleyi vurdu. Allah’a şükürler olsun ki mücadelemiz devam ediyor” şeklinde konuştu.



KİMSE MAĞDUR EDEBİYATI YAPMASIN

Türkiye’nin milletle aldığı destekle FETÖ’yle mücadele ederken PKK ile de mücadele ettiğini belirten Milletvekili Günnar, “ O PKK’ya destek verip de ahkam kesenler şimdi adalet karşısına çıkıyor. Kimse mağdur edebiyatı yapmasın. Devletimiz milletinden aldığı destekle terör örgütü FETÖ’yü bitirmeye yaklaşırken terör örgütü PKK ile de uzantılarıyla da mücadeleye devam ediyor. Bu mücadeleler devam ederken hizmetlerimiz de devam ediyor. Ülkemize, bölgemize ve şehrimize hizmetlerimiz için çalışmalara devam ediyoruz. Gereksiz yere laga lugalarla da reklamlar da uğraşmıyoruz biz işimizi yapıyoruz. Beşikdüzü Belediye Başkanımız da yüreğini ortaya koymuş ve gecesini gündüzü birbirine katmış ilçemize hizmet için çalışıyor.” dedi.



BİZ BUNLARA KARŞI SESSİZ KALAMAYIZ

İş üzerine iş yapmak için Ankara’da çalışmalara devam ettiklerini belirten Milletvekili Cora, “Kaos ortamı oluşturmaya çalışanlar avucunu yalıyor. Dokunulmazlık zırhına sığınanlar, devlet içinde velet kurmaya çalışanlar, canlı bombaların evlerinde taziye çadırı kuranlar, askeri polisi şehit edenler, sizi tükürüğümüzle boğarız diyenler ve sırtını PKK’ya dayanlar hesap verecek. Bir suç varsa bu suçun cezasını çekecekler. Millet bizden dokunulmazlıkların kaldırılmasını istedi ve biz de dokunulmazlıkları kaldırdık ve hukuken de gereken yapılıyor. Peki yeter mi, yetmez. HDP mevcudiyetini kaybetmiştir ve kapatılması gerekmektedir. Terörle arasına mesafe koyamamış ve teröre destek verenleri milletvekili yapmıştır. Biz bunlara karşı sessiz kalamayız ve sessiz kalmayacağız” ifadelerini kullandı.



TÜM İMKANLARIMIZLA BEŞİKDÜZÜ’NDE OLMAYA DEVAM

Beşikdüzü’ndeki sel felaketi sonra Büyükşehir Belediyesi olarak yedi 24 mesai anlayışıyla çalışmaya devam ettiklerini vurgulayan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Sel felaketinin yaşandığı andan itibaren tüm dairelerimizle ve tüm imkanlarımızla ilçemizdeyiz. Beşikdüzü Belediye Başkanımız Orhan Bıçakçıoğlu kardeşimiz o felaketin olduğu anda aradığındaki duygusu bizlere yetmiştir. Bizler de burada devletimizin milletimizle el ele yaraları sarmasına ortak olduk. Sayın Bakanlarımızla, Milletvekillerimizle, İl Başkanımızla ve Belediye Başkanlarımızla hep birlikte buradaydık. Şu anda da çalışmalarımız devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımızın emrindeyiz ve onlar için çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi. Toplantında konuşmaların ardından basına kapalı olan dilek ve temenni kısmına geçildi.













HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler