AK Parti Trabzon'dan Ardahan çıkarması

AK Parti Trabzon İl Başkan Haydar Revi ve beraberindekiler Kars ve Ardahan'da çeşitli ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Trabzon'dan Ardahan çıkarması

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi ve beraberindekiler Kars’taki bir dizi ziyaretin ardından Ardahan’a geçerek burada da İl Başkanlığı ve Belediye Başkanlığı ziyareti gerçekleştirdi. 

Başkan Revi ve beraberindekileri, İl Başkanlığında Ardahan İl Başkanvekili Hikmet Görmüş ve yönetim kurulu üyeleri misafir etti. İl Başkanları Yusuf Demirci’nin önceden planlanmış bir program dolayısıyla şehir dışında olduğunu belirten Görmüş, “Sayın Başkanımız Haydar Revi ve kıymetli misafirlerimize bu anlamlı ziyaretleri için çok teşekkür ediyoruz. Bizleri bu mübarek Ramazan ayında mutlu ettiler, Allah onlardan razı olsun. Trabzon’dan Kars’a, Ardahan’a uzanan bu kardeşlik köprüsü gelecek nesillerimize de bir miras olacaktır” dedi.

Başkan Revi ve beraberindekiler, İl Başkanlığını ziyaretin ardından Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy’un misafiri oldu.

AK Parti Trabzon teşkilatının Ardahan’a ziyaretinden dolayı memnun olduklarını ifade eden Köksoy, “Ülkemizin terörle mücadelede etkin ve kararlı olduğu bugünler de Trabzon’dan kardeşlerimizin ve dava arkadaşlarımızın bizleri ziyareti çok mutlu etti. Haydar Revi başkanımıza ve Trabzon’dan gelen kıymetli misafirlerimize çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi ise, “Kars’ı ziyaretimizin ardından Ardahan’ı da ziyaret etmekten onur ve gurur duyuyoruz. Doğu’nun bir başka serhat şehrinde bizleri ağırlayan ve bizlerle kardeşliğini daim kılma yolunca adımlar atan bütün kardeşlerimize ve dava arkadaşlarımıza öncelikle teşekkür ediyorum. Ardahan şehrimiz misyonuyla ve vizyonuyla şimdiden gelecek yıllarda adından oldukça söz ettirecektir. Trabzon olarak hem Kars’ın hem Ardahan’ın yanında ve her anlamda destekçisiyiz” şeklinde konuştu.



“HER ŞEY MADDİYAT DEĞİL”

Her şeyin maddiyattan ibaret olmadığını vurgulayan Başkan Revi, “Ziyaretlerimizde gördüğümüz ve bizlere denilen şu oldu; ‘Bu ziyaretlere ve bu desteğe ihtiyacımız vardı, her şey maddiyattan ibaret değil’ biz kardeşlerimizle nasıl gönül bağı kurduysak aynı şekilde onlara dokunmak onlarla aynı sofrayı paylaşmak onlarla istişarede bulunmak için de gayret içerisindeyiz. Kars’ta mükemmel bir misafirperverliğin ardından burada da çok iyi bir şekilde misafir ediliyoruz. Gördüğümüz güzellikler ise ülkemizin her metre karesi için şükretmemize vesiledir. Kars İl Başkanlığımıza ve Ardahan Belediye Başkanımız Köksoy’a teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Başkan Revi’ye Ardahan’ı ziyaretinde AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcıları Hasan Dilekoğlu, Uğur Aydın, Murat Zeki Solak, AK Parti Trabzon İl Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Karadeniz, Fatih Solak, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Kul, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Halim Kaya ve Çevre ve Şehircilik Trabzon İl Müdürü Ali Vedat Çiftçi eşlik etti.



HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber