AK Parti Trabzon'da seçim startını verdi!

AK Parti, Murat Zorluoğlu'nun Trabzon'a gelmesiyle beraber seçim startını verdi.

AK Parti Trabzon'da seçim startını verdi!

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu Trabzon’a geldi. Havaalanında coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Zorluoğlu, yapılan şehir turunun ardından AK Parti İl binasına geçildi. Burada da düzenlenen basın toplantısında ilk sözü alan AK Parti İl Başkanı Haydar Revi seçim çalışmalarının resmen başladığını resmen açıkladı.

Haydar Revi “Böylelikle staratını resmen vermiş olduk. Sayın Gümrükçüoğlu çok büyük hizmetler yaptı, 31 Mart’a kadar da sürdürecek hizmetlerini. Seçim kampanyamız hayırlı uğurlu olsun.” İfadelerini kullandı.

Haydar Revi’nin ardından söz alan Murat Zorlu oğlu’da “Sayın Cumhurbaşkanımızın takdiri ile Trabzon şehrimize Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterildim. Ülkemizin en önemli merkezlerinden biri olan Trabzon’a ve hemşerilerime hizmet etmek benim için büyük bir onur. Çıktığımız bu kutlu yolda, insanı merkeze alan, hesap verebilen, toplumun tüm kesimlerini kucaklayan bir yönetim anlayışımız olacak. Çözümleri hep birlikte üreteceğiz. 25 yıllık kamu görevimin neredeyse tamamı yerel yönetimlerle alakalı geçti. Değişik ilçelerde Kaymakamlık yaptım. Yerel reformlar kanunları içerisinde bizzat rol aldım. 2012 yılında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda çalıştık. Mevlam kendi şehrimize hizmet etmeyi nasip eyledi. İnşallah bu kutlu yolun sonunda zafere ulaşacağız. Trabzonspor’umuzun başarılarına başarı eklemesi için de özel bir özen göstereceğimizi de buradan ilan ediyorum. Bugünden itibaren AK Parti teşkilatımız ve gönül vermiş vatandaşlarımızla sahaya çıkıyoruz ve bismillah diyoruz.

Trabzon’un sorunlarını bizzat vatandaştan dinleyip kuracağımız kadrolarımızla bu sorunların üstesinden geleceğiz.

Yol arkadaşlarıma ve şehrimin güzel insanlarına güveniyorum. İnşallah kapı kapı dolaşarak, gönüllere dokunarak bu seçimi de kazanacağız.

Allah yar ve yardımcımız olsun.” İfadelerini kullandı.

Son olarak söz alan mevcut belediye başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ise “Başkan adayımızı karşılarken milletin birlikteliğini gördük. Cumhurbaşkanımız ve teşkilatımızın aldığı kararı hepimiz kabul etmeliyiz. Büyükşehir Belediye Başkan adayımızı muhabbetle kucaklıyoruz. Murat Zorluoğlu bizden bilgi talep etti. Biz de mail ortamında kendisine ilettik. Tabi bu süreç içerisinde istediği anda bu bilgileri kendisine hızlı bir şekilde ileteceğiz. Aldığı bu bilgileri sahada kullanması bizleri mutlu eder.” Şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler