AK Parti Trabzon'da Milletvekili Adaylarını tanıtıldı

AK Parti Trabzon Milletvekili adayları yapılan toplantı ile tanıtıldı.

AK Parti Trabzon'da Milletvekili Adaylarını tanıtıldı

Haber61 - Haber Servisi - AK Parti Trabzon Milletvekili aday tanıtım toplantısı yapıldı.

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday listesi şu şekilde oluşmuştu;

1- Muhammet Balta

2- Adnan Günnar

3- Bahar Ayvazoğlu

4- Salih Cora

5- Vehbi Koç

6- Selçuk Çebi

AK Parti Trabzon'da milletvekili adaylarını tanıtıyor

Yapılan toplantıya AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Milletvekili adayları Muhammet Balta, Adnan Günnar, Bahar Ayvazoğlu, Salih Cora, Vehbi Koç, Selçuk Çebi, AK Parti Trabzon milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İlçe Belediye Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ve partililer katıldı.

Toplantı AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi ve Milletvekili adayları salona çağırılarak başladı. Daha sonrasında Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. AK parti Trabzon il Başkanlığı tarafından hazırlanan video izlendi.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, yaptığı konuşmada “bir seçim öncesi yine sizlerle beraberiz. 16 Yıldır kutlu yürüyüşümüze devam ediyoruz. Bize kesintisiz destek verdiniz. Şehrimize çok güzel hizmetler yapıldı. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın ifadesi ile biz millete hizmet etmeye geldik düsturu ile devam ediyoruz, Sahadayız. Sandık çok önemli ve katılımda çok önemli. Sandığa gitmek için çevremizi de uyaralım. 16 yılda şehrimize 21 Milyarlık yatırım yapıldı. Yapılacak yatırımlar da var. Demiryolu, şehir hastanesi, yeşil endüstri adası ve 2. Devlet Üniversitesi. Bakanlarımızın ve Milletvekillerimizin desteği ile projelerde büyük yol aldık. 24 Haziran’dan sonra sistem değişecek. İçinde bulunduğumuz sistem bize dar geliyordu. Cumhurbaşkanlığı sistemine geçtikten sonra işler daha hızlı yürüyecek. 13 Haziran’da Cumhurbaşkanımız Erdoğan tekrar şehrimize gelecek. O Trabzon’u çok seviyor. Bizde çok seviyoruz” dedi.

AK Parti Trabzon Milletvekili ve 1. Sıra Milletvekili adayı Muhammet Balta, “Sizlerin huzurunuzdayız. Cumhuriyetin kuruluşundan sonra çok partili hayata geçtikten sonra 1960’dan sonra darbe ile karşılaşıldı. Bu millete hizmet eden Menderes ve arkadaşları hizmetleri karşılığında idam edildiler. Sağ sol dediler kardeşi kardeşe kırdırdılar. 3 Kasım 2002 de millet bu ülkenin kaderini Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşların teslim etti. Fakat bu vesayet odakları durmadı. Cumhurbaşkanı Seçtirmemek için e muhtıra yayınladılar. Cumhurbaşkanının eşi başörtülü olmayacak. Oyunlar daha sonra da devam etti. FETÖ kumpası ile devam eden 15 Temmuz gecesi bu ülkeyi parçalamaya Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşlarını atmaya çalışan bir kalkışla ile karşılaştık. Yeni akılları başlarına geldi. Hastane kapılarında insanların süründüğü, eczanelerde nöbetleşe ilaç alabilmek için insanların süründüğü, morglarda insanlarımızın rehin alındığı öğrencilerin eğitim almalarının önüne geçildiği bu dönemlerin arkasında kimler var. Cumhurbaşkanımızın açılışlarda dua etmesini Kuran okumasını eleştirenler şimdi Kuran okuyorlar. Şimdi proje yapmaya başladılar. Ey CHP ve CHP’yi yönetenler. Onlara sormak istiyorum. Rahmetli Erbakan ve arkadaşların baskı kim yaptı. Üniversiteli kızlarımızı ikna odalarında kim aldı. Hastanelerin genel müdürü kimdi. Hastaneler harap haldeydi. Tren yolundan bahsettiler. Hiçbir şey yapılamayan sürekli krizlerle bu memleketin insanlarını ayıranlar. Ne oldu. Trabzon havalimanında 2002 yılında 380 yolcu vardı şimdi 4 Milyon 100 bin civarında insanımız seyahat ediyor. Üniversite sayısını artırdık bunlardan biri de Trabzon üniversitesidir. Her türlü imkânları bu aziz millete verdik. Önce insan ve onların sağlıklı huzurlu yaşayabilmesi için her türlü hizmet haktır dedik ve gece gündüz çalıştık. Onların döneminde Türkiye pislik halindeydi. İstanbul’da insanlar maske ile dolaşırdı. Ağır bir yükümüz var. Buraya geldik o yükümüzü hafiflettik ve sizlerden moral almak için buradayız. Spor alanında olimpiyat meşalesinin yakıldığı ilk il Trabzon’dur. Üniversitemiz kampüsünde olimpiyat köyü yapıldı. Spor tesisleri yapıldı. KTÜ’ye yeni bölümler açtık. Yurt binası, okulların fiziki şartlarını yeniledik. Tersane yatırım adasını sanayicilerimiz için yaptık, yapmaya devam ediyoruz. İhracatımız arttı. Şehircilik manasında kentsel dönüşümler yaptık. Trabzon’da turizmden bahsediyorsak bu dönem içinde yaptığımız yollarımızın kırsaldaki yollarımızın kalitesini yükselttiğimizden. Standartlar çok yükseldi. Bu millet betonun yerine asfalt istiyor. Bu millet daha iyisine layıktır. İnşallah desteğinizle daha iyilerini sağlayacağız. Bu parti vefanın adresidir ve hizmet yapanları unutmaz. Eksiklerimiz olabilir. Verdiğiniz emaneti namusumuz gibi koruduk ve bundan sonra da koruyacağımıza söz veriyoruz.” dedi.

AK Parti Trabzon Milletvekili ve 2. sıra Milletvekili adayı Adnan Günnar, “Artık çok üçlü bir TBMM var. Hızlı karar alabilen Cumhurbaşkanlığı sistemi var. Bugün Türkiye’nin önünü kesebilmek için silahlı ve terör komplolarından başkan ekonomik anlamda komplolara maruz bırakıyorlar. İnşallah bu ekonomik darbelerden kurtulacağız 24 Haziran’da en güzel cevabı vereceğiz. İnşallah Dünya şampiyonu Selçuk Çebi’yi meclise götüreceğiz. Sadece elimizi kaldırıp indirdik mi. Ne yaptık. O da önemli bir vazifedir. Söz verdiğimiz nerdeyse bütün sözlerimizi gerçekleştirdik. Biz Trabzon’a Türkiye’nin en büyük Zigana tünelini yaptık dediğimizde burun kıvırıyorlar. Birbirlerinden çok farklı zihniyetler bir araya gelmiş geçmiş dönemde Türk Halkının inançları ile oynayanlarla aynı masada Recep Tayyip Erdoğan’ı bu göreve getirmemek için birlik oldular.  Türkiye düşmanları tarafından uzatılan reçetelerle bu ülkeyi yöneteceğinizi mi düşünüyorsunuz.  Biz Recep Tayyip Erdoğan ile halk için gece gündüz çalıştık. Biz ilimizden bu desteği Trabzon’dan en yüksek seviyede görmek istiyoruz. Neden Türkiye üzerinde oyun oynayanların kolunu kanadını kırmak için. Biz gece gündüz demeden çalıştık. Bu çalışmanın karşısında dua alabiliyorsak ne mutlu bize dedik. Gençler bilemden konuşuyorlar. Anneler babalar lütfen anlatalım. Anlatırsak inanacaklar ve destek verecekler. Kendi Tankını, kendi helikopterini, İHA’larını dünyayı titreten Amkerika’dan da korkmayan bir lidere sahibiz. Eksiklerimiz olmuştur. Yaptıklarımız ve önümüzdeki günlerde açıklayacağımız yapacaklarımızla sizlerle olacağız” dedi.

AK Parti Trabzon 3. sıra Milletvekili dayı olan Bahar Ayvazoğlu,  “Türkiye’nin anneleri ve kızları cesaretlidir dedik sesimize sesler ekledik. Tankların arkasına saklanıp 15 Temmuz şehitler köprüsüne gelmeyenlerin milletin karşısına çıkamamaları da bu korkudan sayılır. Türkiye vaktinde ön yargıların ihanetlerin kaprislerin ve ehli keyiflerin gözünün içine baka baka diyoruz ki elinden en kıymetli hazinesi alınmak istenen milletin arkasında durman günüdür. Gün tek ses olma günüdür. Gün bu gündür. Madem ki söz milletindir sözün büyüğünü Trabzon verir” dedi

AK Parti Trabzon Milletvekili ve 4. sıra Milletvekili adayı Salih Cora, yaptığı konuşmada “Bize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. İçişleri bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun önderliğinde 2.5 yıl içinde özverili çalışma ile sizlerin karşısına anlımız ak çıktık. Trabzon’a hangi söz vermişsek somut adımlar atarak sizlerin karşısına geldik. Trabzon’da bütün hastaneler kadar yatak kapasitesi olan Şehir hastanesinin ihalesi yapılacak. Kanuni bulvarı yapılıyor. Akyazı Stadını bitirdik. Bütün ilçelerimizde 400’ün üzerinde proje gerçekleştirmenim gururunu yaşıyoruz. Bunları n her birini Milletvekili arkadaşlarımızla Bakanlarımızda gerçekleştirdik. Bizim rüştümüzü gördünüz. Bundan sonra Trabzon’da diğer mega projeleri tamamlayama hazır mıyız. İlk turda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı seçmemiz gerekiyor. Gidilmedik ev sıkılmadık el bırakmayacağız. AK Parti Trabzon’da 6 milletvekilini alacağız. Sizlere mahcup olmadık bundan sonrada olmayacağımızın sözünü veriyoruz. Şimdi karşımızda benzemezler var. Birbirlerine benzemeyen bir ittifak var. Hileler yapıyorlar. Milletvekillerini diğer partiye kiralayanları gördük. Tek adamlık yapıyorlar. 15 milletvekilini ağlaya sızlaya başka partiye gönderdiler, sonra bir telefonla geri çağırdılar.” dedi.

5. sıra adayı Vehbi Koç, “Başbakanımızın liderliğinde başarılı denizciler yetiştirmek için eğitim hayatına başladık. Pek çok Trabzonlu kardeşimizin iyi bir denizci olması iyi bir eğitim alması için gece gündüz çalıştık. 24 Haziran seçimleri kendine özgü bir takım yenilikle içeriyor. İki gün önce Ankara’da Aday tanıtım toplantısındaydık. Daha öncesinde İstanbul ilk kongresinde bulunduk. İki gün önce de seçim beyannamesi açıklandı. Hizmet için yola çıktıysam Vehbi Koç bugüne kadar neler yaptı, bundan sonra neler yapabilir denen bahsetmek istiyorum. Cumhurbaşkanımız ulaştırma ile ilgili projelerden bahsetti. Bizim üzerinde çalıştığımız ilmek ilmek dokuduğumuz projeye Cumhurbaşkanımız sahip çıktı. Bu projenin büyük bir kısmını Trabzon’da inşa etmek için var gücümle çalışacağım. İnşallah Trabzon’un 2023 hedeflerine ilk ulaşan şehirlerden biri olması için çalışacağız. İnşallah bizi parmakla gösterecekler. Bunu şehir bunu hak etti. Kanuni’nin doğduğu Yavuz’un valilik yaptığı Fatih’in fethettiği bu şehir daha büyüklerini de hak ediyor. Gidin kendilerini ikaz edin aldatılıyorlar. Bu bir tezgah, tezgaha gelmesinler. AK Parti’den başka bir partiye gidecek oy düşmanlara katkı olacak. Bu kardeşlerimizin yanlış yıla düşmelerine müsaade etmeyelim. FETÖ’da gördük. Bekliyormuyduk bunların böyle şeyler yapacağını. Allah Diyerek yanımıza geldiler. ” dedi.

6. Sıra Milletvekili aday Selçuk Çebi, "gezdiğim tüm ilçe teşkilatlarının bize ilgisini görmek ben çok mutlu etti. Ramazan ayımız herkese hayırlı uğurlu olsun. Süremiz kısa işimiz zor. Kısa sürede bize destek veren ve vermeyen insanlara kendimizi anlatmamız gerek. İnşallah hep birlikte çok büyük bir takım çalışması yapacağız. Ben Güreşte tek tek rakip tanımıyorum ama siyaset takım işidir. Yolumuza ve davamıza devam etmemiz girdiğimiz seçimleri kazanmakla mümkün olacaktır. Bir an rehavet göstermeyeceğiz. Bizler askerimizi komutansız komutanımızı askersiz bırakamayız Bizleri ve sizleri çıktığımız bu yolla Allah mahcup etmesin. 6 milletvekili adayı reisimizin sizlere emanetidir. Emanete sahip çıkın. 12 seçim kazandık. Yenilgi nedir bilmeyen bir Cumhurbaşkanımızın ve AK Parti dava dostlarımız var. Zerre kibire kapılmadan bir zafer daha kazanmak için meydanlara ineceğiz. Bayrağımızı göndere çektirdiğim İstiklal Marşımızı dünyanın her yerinde dinlettiğim günlerden itibaren devletim ve milletim için Komutanımız ve teşkilatımızla davamıza hizmet etmek benim için şereflerin en şereflisidir. Neden 6. Sıra diyorlar. Reisimiz öyle uygun gördü. Diğer partilerde 1. Sırada olmaktansa AK Parti’den 6. Sırada olmayı tercih ederim. Bugüne kadar gelen ivme devam ettiği sürece hedefimiz 400 bindir. Biz 400 Bine ulaştığımızda 6. Sıradaki kardeşiniz sizler için mecliste olacaktır. Bugüne kadar Al Bayrağımızı göndere çektiren bu kardeşiniz inşallah Al bayrağımızın yanına Ak parti bayrağı ile hizmete devam edecektir.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber