AK Parti Trabzon'da kongre tarihleri belli oldu

AK Parti Trabzon merkezi ve ilçelerinde yapılacak olan kongrelerin tarihleri belli oldu.

AK Parti Trabzon'da kongre tarihleri belli oldu

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi hafta sonu başlayacak olan ilçe kongreleri dolayısıyla açıklama yaptı. 

AK Parti 7. olağan kongre sürecinin Cumartesi günü itibarıyla Trabzon'da Hayrat ilçesinden başlayacağını belirten Revi "AK Parti kurulduğu günden itibaren millet için hizmet eden ve sürekli kendini yenileyerek milletin ihtiyaçlarını göre konumlanan Türk siyasetinin en önemli partisidir. AK Parti'nin uzun süre iktidarda kalmasının en önemli temel ayaklarından biri hiç kuşkusuz partimizin millete hizmet anlayışını sürekli milletin ihtiyaçlarına göre güncellenmesidir."dedi. 

AK Parti'nin kurucusundan yöneticisine, mahalle başkanından il başkanına, bütün teşkilat mensuplarının dava samimiyetiyle birbirlerine bağlı olduklarının altını çizen Revi "Amacı millete hizmet olan AK Partililerin en büyük uğraşı illa bir görev almak, bir makamda, mevkide olmak değil; millete daha fazla hizmet nasıl yapılır, bunu sağlamaktır. Bu sebeple AK Parti'nin kongreleri bir bayrak yarışıdır. Bizim kongrelerimizde bir dava adamı görevi başka bir dava adamına devreder veya kadrosunu yenileyerek yine millete hizmet mücadelesine devam eder. AK Parti'nin 19 yıllık başarısının arka planında bu vardır. Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliği ile her zaman bizlere bu görevleri hakkıyla yapmamız talimatını vermiş ve bu kurallara riayet etmemizi bizden beklemiştir. Bizde bu anlayışla görevimizi hakkıyla yerine getirmeye devam ediyoruz." ifadelerini kullandı. 

AK Parti 7. Olağan Kongre sürecinin birlik ve beraberlik anlayışıyla gerçekleşeceğini vurgulayan Revi "Kongrelerimizden daha da güçlenerek çıkacağız. Önceki kongrelerimizde ve bugüne kadar geçen süre içerisinde yaşamış olduğumuz bütün tecrübelerden ders alarak oluşturacağımız daha güçlü ve daha gayretli yönetimlerle inandığımız yolda yürümeye devam edeceğiz. Bu vesile ile bir kez daha kongre sürecimizin hayırlara vesile olmasını diliyor, bütün basın mensuplarımızı da kongrelerimize davet ediyorum."dedi.

İşte kongre Tarihleri:

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler