Ak Parti Trabzon'da hazırlıklar tamam

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi tüm Trabzonluları 6. Olağan İl Kongresine davet etti.

Ak Parti Trabzon'da hazırlıklar tamam
AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Trabzon programıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzon’a yapacak olduğu ziyaret öncesinde hazırlıkların tamam olduğunu belirten Revi “ Dünya Lideri Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılamak üzere bütün hazırlıklarımızı tamamladık. Şimdi Trabzonlular büyük bir heyecanla Cumhurbaşkanımızın gelişini bekliyor” dedi.

AK Parti Trabzon 6. İl Olağan kongresinin birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleşeceğinin altını çizen Revi “AK Parti Kongrelerde küçülen değil her kongrede daha da büyüyen bir partidir. Gerçekleştirecek olduğumuz kongrede birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek kuruluşundan bu güne kadar görev yapan ve kongrede yeni görev alacak olan kardeşlerimiz ile güçlenerek büyüyeceğiz. Bu enerji ile birlikte 2019 seçimlerinden büyük bir başarı elde ederek hep birlikte 2023 hedeflerine ulaşacağız” şeklinde konuştu.

AK Parti Trabzon 6. Olağan İl Kongresini Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın teşrifleri ile onurlandıracak olmasının Trabzonluların heyecanını kat kat artırdığını dile getiren Revi şunları söyledi:“ Cumhurbaşkanı'mız Recep Tayyip Erdoğan Trabzonumuz’a ayrı bir önem vermektedir. Sayın Cumhurbaşkanımız deyim yerindeyse Trabzon sevdalısıdır. Trabzonlularda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a aynı şekilde sevgi ve saygı duymaktadırlar. Bu sebeple Trabzonlular kongremize yoğun ilgi ve alaka göstermektedirler. AK Parti sevdalısı, Erdoğan sevdalısı vatandaşlarımızın kongremize ulaşımı noktasında her türlü planlamayı yapmış bulunmaktayız. Otobüslerimiz gün içerisinde dönüşümlü şekilde ring atarak vatandaşlarımızın kongremize katılımını kolaylaştıracaktır.”

25 MART Pazar günü saat 15.00'da Hayri Gür Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek olan AK Parti Trabzon 6. İl Olağan Kongresine tüm Trabzonluları davet eden Revi “ 6.  Olağan İl Kongremize tüm dava arkadaşlarımızı ve halkımızı davet ediyorum. 6. olağan kongremizin Trabzonumuz’a ve ülkemize hayırlar getirmesini Allah'tan diliyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber